Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç lambaları lede çevirmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

2. sayfayı görmemişim, aynı soruyu tekrar sormuşum... Yanıt için teşekkürler.

Yorum

Tavan için olanlar geldi. 8 tane almıştım bozuk vs çıkar diye ama baya baya kaliteli bir malzeme. Aydınlatmasını daha deneyemedim gündüz gözüyle ama baya iyi olacak gibi. Diğerleri de bugün yarın gelir herhalde.
      2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black

Yorum

Evet önde ayak aydınlatma varmış, arkada herhangi bir şekilde ayak veya kapı altı aydınlatması yok değil mi?

Yorum

Yok.....

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

Geri vites ledleri geldi akşam takıp deneyim bakalım nasıl olacak..

Yorum

Tavan geldi de diğer ampuller aynı gün kargoya verilmesine rağmen gelmedi. İçerideki havayı tamamen değiştiriyor. Almayan kalmasın.

Yorum

Benim aracındaki tüm aydinlatmalar led orijinal fabrikasyon.
                  Fakat foruma yeni uye olduğumdan fotograflari yukleyemedim.
                  İc mekan aydinlatmasi,plaka aydınlatması, torpido aydınlatması, bagaj içi aydinlatmasi, kapı altı aydinlatmasi gayet iyi.
                  Geri vites aydınlatması kuvvetli.

Yorum

Diğer ampuller de geldi hemen montajını yaptım ama yolcu ayakaltı aydınlatmasını takarken içeriye düşürdüm ledi Geri de çıkaramadım maalesef. İnşallah ses falan yapmaz orada yoksa servis yolu gözükür. Düşen ledin yerine iki tane sipariş geçtim hemen. Geçen sefer 9 günde gelmişti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: atatuncel View Post
                      Diğer ampuller de geldi hemen montajını yaptım ama yolcu ayakaltı aydınlatmasını takarken içeriye düşürdüm ledi Geri de çıkaramadım maalesef. İnşallah ses falan yapmaz orada yoksa servis yolu gözükür. Düşen ledin yerine iki tane sipariş geçtim hemen. Geçen sefer 9 günde gelmişti.
                      Duyu çekin 5-10 cm dışarı çıkıyor.dışarda takıp yerine oturtun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post

Duyu çekin 5-10 cm dışarı çıkıyor.dışarda takıp yerine oturtun
                        O şekilde yaptım zaten de yerine takarken sert taktım fırladı gitti arkasına

Yorum

Merhaba Arkadaşlar. Benimde elime bugün tavan içi aydınlatma Ledleri ve Geri Vites LED Lambası Ulaştı. Hemen Taktırdım. Tavan ledleri çok güzel oldu bahsedildiği gibi. fakat sorun şuki geri vites lambası benim 2009 cosmoya olmuyor. yani eski kasalara sipariş veren arkadaşlar vermesinler bizimkisi Duy olduğundan diğerleri gibi geçmeli değil. Ve ayrıca Tavan Ledlerini Plaka Lambalarına takarsanız Arıza ışığı yakıyor. eto1907 arkadaşın verdiği plaka lambalarını alın kesin yakmıyor dediği. Bende ondan aldım ama sadece bi denemek istedim. Selametle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View Post
                            Merhaba Arkadaşlar. Benimde elime bugün tavan içi aydınlatma Ledleri ve Geri Vites LED Lambası Ulaştı. Hemen Taktırdım. Tavan ledleri çok güzel oldu bahsedildiği gibi. fakat sorun şuki geri vites lambası benim 2009 cosmoya olmuyor. yani eski kasalara sipariş veren arkadaşlar vermesinler bizimkisi Duy olduğundan diğerleri gibi geçmeli değil. Ve ayrıca Tavan Ledlerini Plaka Lambalarına takarsanız Arıza ışığı yakıyor. eto1907 arkadaşın verdiği plaka lambalarını alın kesin yakmıyor dediği. Bende ondan aldım ama sadece bi denemek istedim. Selametle...
                            tutkun66 bilgi için teşekkürler. Tavan ampullerini plakaya denemeye üşenmiştim ama sonucu öğrenmiş olduk.
                            Geri vites led ampulünden kaç tane aldınız? 2 tane ise plakaya deneyebilirsiniz belki arıza lambası yakmaz ama duyun kutusuna sığar mı bilmem?
                            Tek aldıysanız, yine eğer uyarsa ve kapak kapanırsa ön tavan ampullerinin kapılar açıldığında ortada tek yanan yere o ampulü deneyebilirsiniz ama arkadakilerle renk tonu farkı olabilir.
                            Torpido duyuna sığar ise oraya da deneyebilirsiniz.
                            Ayrıca plaka için arıza ışığı yakmayan ampulden almış mıydınız merak ettim?

Yorum

Kimse bagaj içi aydınlatma almamış galiba.Bence ondan da almalısınız.ilk sayfada linkini vermiştim.önceki sayfada da resmini yükledim.Bagajı açınca sokak lambası gibi aydınlatıyor bembeyaz.

Yorum

eto1907 Rica ederim kardeşim ne demek. Bizim modellerde geri vites sadece 1 adet olduğundan 1 adet almıştım. O dediğiniz yerlere uyması mümkün değil çünkü çok büyük yani tavan ampullerinin 4 katı diyebilirim ama elektrikçim bişeyler ayarlamaya çalışacak. Evet O linkini verdiğiniz bunlar yakmıyor diye onlardanda almıştım. ama onlar elime ulaşmadığından tavan için 12 adet almıştım lazım olur die denemek istedim sadece. Bagaj içinde aldım. Yani linkini verdiğiniz bütün ampullerden aldım ben hepsi geldiğinde fotolarını paylaşacağım.

Yorum

İşleniyor...
                                X