2. sayfayı görmemişim, aynı soruyu tekrar sormuşum... Yanıt için teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İç lambaları lede çevirmek...
Collapse
X
-
Tavan için olanlar geldi. 8 tane almıştım bozuk vs çıkar diye ama baya baya kaliteli bir malzeme. Aydınlatmasını daha deneyemedim gündüz gözüyle ama baya iyi olacak gibi. Diğerleri de bugün yarın gelir herhalde.2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
Diğer ampuller de geldi hemen montajını yaptım ama yolcu ayakaltı aydınlatmasını takarken içeriye düşürdüm ledi Geri de çıkaramadım maalesef. İnşallah ses falan yapmaz orada yoksa servis yolu gözükür. Düşen ledin yerine iki tane sipariş geçtim hemen. Geçen sefer 9 günde gelmişti.2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: atatuncel View PostDiğer ampuller de geldi hemen montajını yaptım ama yolcu ayakaltı aydınlatmasını takarken içeriye düşürdüm ledi Geri de çıkaramadım maalesef. İnşallah ses falan yapmaz orada yoksa servis yolu gözükür. Düşen ledin yerine iki tane sipariş geçtim hemen. Geçen sefer 9 günde gelmişti.
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar. Benimde elime bugün tavan içi aydınlatma Ledleri ve Geri Vites LED Lambası Ulaştı. Hemen Taktırdım. Tavan ledleri çok güzel oldu bahsedildiği gibi. fakat sorun şuki geri vites lambası benim 2009 cosmoya olmuyor. yani eski kasalara sipariş veren arkadaşlar vermesinler bizimkisi Duy olduğundan diğerleri gibi geçmeli değil. Ve ayrıca Tavan Ledlerini Plaka Lambalarına takarsanız Arıza ışığı yakıyor. eto1907 arkadaşın verdiği plaka lambalarını alın kesin yakmıyor dediği. Bende ondan aldım ama sadece bi denemek istedim. Selametle...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View PostMerhaba Arkadaşlar. Benimde elime bugün tavan içi aydınlatma Ledleri ve Geri Vites LED Lambası Ulaştı. Hemen Taktırdım. Tavan ledleri çok güzel oldu bahsedildiği gibi. fakat sorun şuki geri vites lambası benim 2009 cosmoya olmuyor. yani eski kasalara sipariş veren arkadaşlar vermesinler bizimkisi Duy olduğundan diğerleri gibi geçmeli değil. Ve ayrıca Tavan Ledlerini Plaka Lambalarına takarsanız Arıza ışığı yakıyor. eto1907 arkadaşın verdiği plaka lambalarını alın kesin yakmıyor dediği. Bende ondan aldım ama sadece bi denemek istedim. Selametle...
Geri vites led ampulünden kaç tane aldınız? 2 tane ise plakaya deneyebilirsiniz belki arıza lambası yakmaz ama duyun kutusuna sığar mı bilmem?
Tek aldıysanız, yine eğer uyarsa ve kapak kapanırsa ön tavan ampullerinin kapılar açıldığında ortada tek yanan yere o ampulü deneyebilirsiniz ama arkadakilerle renk tonu farkı olabilir.
Torpido duyuna sığar ise oraya da deneyebilirsiniz.
Ayrıca plaka için arıza ışığı yakmayan ampulden almış mıydınız merak ettim?
Yorum
-
eto1907 Rica ederim kardeşim ne demek. Bizim modellerde geri vites sadece 1 adet olduğundan 1 adet almıştım. O dediğiniz yerlere uyması mümkün değil çünkü çok büyük yani tavan ampullerinin 4 katı diyebilirim ama elektrikçim bişeyler ayarlamaya çalışacak. Evet O linkini verdiğiniz bunlar yakmıyor diye onlardanda almıştım. ama onlar elime ulaşmadığından tavan için 12 adet almıştım lazım olur die denemek istedim sadece. Bagaj içinde aldım. Yani linkini verdiğiniz bütün ampullerden aldım ben hepsi geldiğinde fotolarını paylaşacağım.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum