Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç lambaları lede çevirmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 5 photos.

Yorum

İç mekan aydınlatmaları haricinde kapı altı, ayak, plaka ve geri vites ledleri elime ulaştı. Montajı basit ve hızlı oldu. Aydınlatma olarak çok güzel, farklı bir hava verdi. Geri vites ledlerinin ışığı biraz daha kuvvetli olsa daha faydalı olurdu ama eskilerinden çok farkı yok. eto1907 tekrardan bilgi için teşekkür ederim. İç mekan aydınlatmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

eto1907 Kardeşim Resimler için teşekkürler ben beğendim. Fakat aracını görünce fark ettim ben aldım ama benim araç 2009 uyar demi?

Yorum

tutkun66 %99 uyar. Bende daha önce 2009 u vardı.aynı olduğunu hatırlıyorum hubenc geri vites ledleri dediğiniz gibi.fazla aydınlatmıyor arkayı. Geri vites ledi konusunda açıklamıştım.görsellik güzel.

Yorum

Geri vites ledi konusu.yorum 2. Sayfada http://www.insigniateam.com/forum/te...d-yapmak/page2

Yorum

Güzel görünüyor ben beğendim.. Paspaslarda güzelmiş ihihi

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.

Yorum

eto1907 Açıklamayı okumuştum ama belki daha iyi olur demiştim ama sarı ile aynı kuvvetten ışık gücü ama kesinlikle görsellik çok güzel. Photon 7018 alsak sence daha güçlü ışık olur mu? Bilgisi olan var mıdır?

Yorum

Photonlar hakkında bilgim yok.tek bildiğim fiyatları gereksiz pahalı

Yorum

eto1907 iç aydınlatmalarda geldi montaj yaptım gerçekten harika oldu aracı çok aydınlık ve şık gösterdi. Tekrardan teşekkür ederim. Yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Yorum

@hubenc hayırlı olsun

Yorum

Makyajlı kasalarda ayak aydınlatması var mı? (2013 Cosmo) Aracı gece hiç inceleme şansım olmadı, çoluk çocuk binerken de hiç dikkat etmedim...

Yorum

Var.........

Yorum

2013 Cosmo'da ayak aydınlatma var mı? Benim araçta gördüğüm kadarıyla böyle bir aydınlatma yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                                2013 Cosmo'da ayak aydınlatma var mı? Benim araçta gördüğüm kadarıyla böyle bir aydınlatma yok.
                                Tüm model cosmolarda var.2009 dan günümüze.resimlerini yükledim yukarda

Yorum

İşleniyor...
                                X