Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç lambaları lede çevirmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
    kemal6190 güle güle kullanın.yardımcı olabildiysek ne mutlu. Renk olarak bence en iyisi. Bembeyaz ama böyle çiğ değil.Premium bir görüntü veriyor bence.Çeşitli ampul denemeleri sonucunda bunların en iyisi olduğunu düşünüyorum.
    keainlikle katiliyorum tam nokta isabet harika . Makyaj aynasininda yeni geldi onuda takacagim bugun insalah . Tekrar saolun .

Yorum

Benim de sipariş verdiğim tüm ampuller aynı gün geldi, hepsinin montajını yaptım... Sadece kapı altı ve ayak aydınlatmaları kaldı... Onlar da 15 güne kadar gelir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Selam kardesim tavsiyen icin tesekkürler ic lambalarini önerdigin sekilde disi plastik olan lambalardan aldim böyle tam beyaz deil sarida deil tahminim 4300 K sicakliginda baya güclü bir aydinlatma tavsiye ederim fiyatida gönderme hizida gayet uygun saol tekrar .
        Kardes bagaj icin cift tarafli olan alacamda tavanda pis durmaz mi ? Var mi alternatif ? Sw wagon benim arac ?

Yorum

Selamlar. Arkadaşlar benim parçaların hepside geldi. Fotoğraflarını atıyorum. 2009 Cosmo benim aracım Geri Vites Lambası dışında eto1907 arkadaşımızın verdiği bütün ampuller uyumludur. Ayrıca kardeşim kesin yakmıyor dediğin Plaka lambasıda arıza verdi ne yazıkki Sanırım bizim modellere olmuyor. Geri Vitesi bi şekilde hallettik Mükemmel oldu ama ne yazıkki oda arıza verdi. artık görmemezlikten geleceğim. Onun dışında herşey mükemmel arkadaşlar. Sadece tek sıkıntı makyaj aynasına gece gözünüzü kapatmadan bakamıyorsunuz acaip göze alıyor. Saygılarımla
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 5 photos.

Yorum

buda kalan fotoların devamı
            This gallery has 3 photos.

Yorum

Fıstık gibi olmuş maşallah

Yorum

Alla alla makyaysızlarda plaka arıza ışığı yakıyor demek ki.o zaman tavan aydınlatmlrını ben bi plakada deniyim belki makyajlıda yakmaz

Yorum

Ben makyaj aynalarını işlevi kaybolmasın diye çevirmemiştim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Benim aracım 2011 model. Linkteki ürünü kullandım ve arıza ışığı yakmadı plakalıkta. Belkide aracın bagaj lambasında dirençle ilgili olan zımbırtı olduğu için yakmamıştır.
                    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

En başta söylediğim ve denemedim dediğim tavan için olan ampulleri, plakada deneyebildim sonunda. Arıza ışığı yakmıyor. Makyajlı için söylüyorum; Tavan için verdiğim linkteki ampulden 2 tane fazla alıp plaka ışığına takabilirsiniz ki alacaksanız bunu alın Ben 2 tane de plaka için sipariş verdim.

Yorum

En başta söylediğim ve denemedim dediğim tavan için olan ampulleri, plakada deneyebildim sonunda. Arıza ışığı yakmıyor. Makyajlı için söylüyorum; Tavan için verdiğim linkteki ampulden 2 tane fazla alıp plaka ışığına takabilirsiniz ki alacaksanız bunu alın Ben 2 tane de plaka için sipariş verdim.
                        Ben de makyajlı kasada kullandım dandik bir LED. Arıza lambası yakmadı. elimde fazladan 2 adet vardı, bi arkadaşa verdim ( makyajsız kasa sahibi ) ve onunkinde arıza lambası yaktı.
                        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Ön iki kapı altı için 42 mm white olandan 2 adet, ön yolcu ayak altları için 36 mm white 2 adet bundan: https://tr.aliexpress.com/item/Car-s...608.0.0.9RCbAY
                          Sonunda 42 ve 36mm'lik lambalarım da geldi. Ancak ön ayak aydınlatması için 42mm uzun, 36mm kısa geldi. Fotoğrafta 36mm ve araç üzerinden çıkan ampul görünüyor :
                          This gallery has 1 photos.

Yorum

Ben de 39mm sipariş ettim, bakalım onlar uyar herhalde.

Yorum

42mm ve 36mm ler makyajlılar için uygun değilmiymiş ??? tühh yahuu bende bunlardan sipariş vermiştim. desenize gümledik.
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                                42mm ve 36mm ler makyajlılar için uygun değilmiymiş ??? tühh yahuu bende bunlardan sipariş vermiştim. desenize gümledik.
                                Ayak altlarına uymadı. Kapı altı aydınlatmaya henüz bakmadım.

Yorum

İşleniyor...
                                X