Orjinal yazı sahibi: eto1907
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İç lambaları lede çevirmek...
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Selam kardesim tavsiyen icin tesekkürler ic lambalarini önerdigin sekilde disi plastik olan lambalardan aldim böyle tam beyaz deil sarida deil tahminim 4300 K sicakliginda baya güclü bir aydinlatma tavsiye ederim fiyatida gönderme hizida gayet uygun saol tekrar .
Yorum
-
Selamlar. Arkadaşlar benim parçaların hepside geldi. Fotoğraflarını atıyorum. 2009 Cosmo benim aracım Geri Vites Lambası dışında eto1907 arkadaşımızın verdiği bütün ampuller uyumludur. Ayrıca kardeşim kesin yakmıyor dediğin Plaka lambasıda arıza verdi ne yazıkki Sanırım bizim modellere olmuyor. Geri Vitesi bi şekilde hallettik Mükemmel oldu ama ne yazıkki oda arıza verdi. artık görmemezlikten geleceğim. Onun dışında herşey mükemmel arkadaşlar. Sadece tek sıkıntı makyaj aynasına gece gözünüzü kapatmadan bakamıyorsunuz acaip göze alıyor. SaygılarımlaYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
En başta söylediğim ve denemedim dediğim tavan için olan ampulleri, plakada deneyebildim sonunda. Arıza ışığı yakmıyor. Makyajlı için söylüyorum; Tavan için verdiğim linkteki ampulden 2 tane fazla alıp plaka ışığına takabilirsiniz ki alacaksanız bunu alın Ben 2 tane de plaka için sipariş verdim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostEn başta söylediğim ve denemedim dediğim tavan için olan ampulleri, plakada deneyebildim sonunda. Arıza ışığı yakmıyor. Makyajlı için söylüyorum; Tavan için verdiğim linkteki ampulden 2 tane fazla alıp plaka ışığına takabilirsiniz ki alacaksanız bunu alın Ben 2 tane de plaka için sipariş verdim.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostÖn iki kapı altı için 42 mm white olandan 2 adet, ön yolcu ayak altları için 36 mm white 2 adet bundan: https://tr.aliexpress.com/item/Car-s...608.0.0.9RCbAY
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Yorum
-
42mm ve 36mm ler makyajlılar için uygun değilmiymiş ??? tühh yahuu bende bunlardan sipariş vermiştim. desenize gümledik.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum