Hayırlı ramazanlar herkese..insignia sedan aracında bisiklet taşıyıcı kullanan abilerim kardeşlerim varsa tavsiyelerini bekliyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bisiklet taşıyıcı tavsiyesi..
Collapse
X
-
Ben aşağıdaki sistemi kullanıyorum. Çok memnunum.
Araçta herhangi bir zarar vermmiyor. Bisikletler çok rahat ve güvenli şekilde taşınıyor.
Tavsiye ederim.
2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: Destiny View PostBen aşağıdaki sistemi kullanıyorum. Çok memnunum.
Araçta herhangi bir zarar vermmiyor. Bisikletler çok rahat ve güvenli şekilde taşınıyor.
Tavsiye ederim.
http://www.bisikletcim.com/mosso-bis...tasiyici-yt-032010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Merhaba
Biraz geç aldım mesajınızı. Siteye bu aralar bakmamıştım.
Aracım 2010 Model 1.6T Cosmo Sedan
3 bisiklet taşıyorum yaz aylarında.
Sökülüp takılması kolay.
Araca bisiklet taşıyıcısını taktığınızda bagaj kapağını açamazsınız.
Ben yaz aylarında bazen bisiklet taşıyıcısını hiç çıkarmıyorum. Bagaj ulaşımda arka koltukları kullanıyorum.
Ben memnunum.
2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
Ben tavana 2 adet taşıyıcı bağladım uzun zamandır kullanıyorum bi sorun yaşamadım. Özellikle thule nin tavan üstü taşıyıcıları kaliteli evladiyelik ürünler. Sportstourer da arkayada bağladım birkez sök tak olayı bagajın açılmaması geriyi görememe, aracı cizmemesi için araya sünger fln koyma gibi bildiğiniz sorunlar oldu. Bagajda biraz meşakatli oluyor. Aracı sportstourer olanlara tavan taşıyıcıları şiddetle tavsiye ederim çok kullanışlı, görsel olarakda şık duruyor. Aracın gidişindede yakıt tüketimi dışında bir dezavantajı olmadı, arada unuttuğum bile oldu bisikletlerin üstte olduğunu. Kışında sökmedim standart donanım gibi aracın üstünde duruyor.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Şahsi fikrim araç üstünde bisiklet çok sevimli durmuyor....
Şöyle bir şey buldum...Ona da çeki demiri lazım...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View PostŞahsi fikrim araç üstünde bisiklet çok sevimli durmuyor....
Şöyle bir şey buldum...Ona da çeki demiri lazım...
Yorum
-
Belinizde sorun yoksa, yardım alırım bisikletleri araç üstüne koymak için diyorsanız üst taşıyıcı alın derim. Uzun süre yarışlara bisiklet taşıdım, arka taşıyıcı pratik gibi ancak. Hatchback arabada kullandım, sedanda kullandım arka taşıyıcı bağlamak ayarlamak çizilmesin diye araç çok uğraşırdım. Kayışlar ile bisikletleri sabitlemek pratik gelmiyordu. Arka görüş çok çok etkilenmiyor fakat arkadan biri bisikletime dokunurmu ÇARPARMI diye huzursuz olurdum. "PAHALIYDI" çünkü tavsiyem üst taşıyıcı çok ucuz almayın. bisiklet bağlaması praktik ve güvenli olsun.1.6 SIDI
Yorum
-
Arka taşıyıcıda kullandım en pratik ve kullanışlı yöntem bu. 00B6FF0A-7DCB-450D-8F1B-38D39BFAA679.jpeg2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
Yorum