Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik yükü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lastik yükü

Merhabalar benim size bir sorum olacaktı.
    2 ay önce 2017 model insignia 1,6 CDTI sport paketini almış bulunmaktayım. Ön konsoldaki ayarlar menüsünde lastik yükü ibaresi vardır. Ve giriş yapıldığında 3 seçenek size sunmaktadır.

Lastik yükü
    -Hafif
    -eko
    -maks

Bu özelliklerin amacı nedir. Ben bunu maks olarak seçsem artısı ve eksisi nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu özelliklerin amacı lastik havalarının kaç olması gerektiği ile ilgilidir.Hafif yükle gitmekle Maximum yükle gitmek arasında lastik havaları arasında fark vardır.

Yorum

Az önce resim paylaşmaya çalıştım fakat beceremedim ve gönderdiğimiz mesajı editleyemiyor muyuz arkadaşlar?

Aşağıdaki tabloda Hafif-Eko-Maks. değerlerini bulabilirsiniz. Ben aracımı Eko değerlerine göre ayarladım ve bahsettiğiniz menüdede eko seçeneğini seçtim, bu şekilde yapılması gerekiyor sanırım.

2017 Insignia 1.6 CDTI Sport OPC Line - Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbey kurt View Post
        Merhabalar benim size bir sorum olacaktı.
        2 ay önce 2017 model insignia 1,6 CDTI sport paketini almış bulunmaktayım. Ön konsoldaki ayarlar menüsünde lastik yükü ibaresi vardır. Ve giriş yapıldığında 3 seçenek size sunmaktadır.

Lastik yükü
        -Hafif
        -eko
        -maks

Bu özelliklerin amacı nedir. Ben bunu maks olarak seçsem artısı ve eksisi nedir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
        Bilindiği üzere yakıtı etkileyen faktörlerden biride lastik ölçüleri ve basınç ayarlarıdır

Makyajsız araçlarda lastik jant değişimleri sonrasında aracın ECU sistemine tanıtımı yapılması gerekir çünkü araç göstergeleri ve motor perforformansı ayarları değişiyor aynı şekilde yeni araçlarda ek olarak yukarıdaki seçenekler sunulmuş buda araç içindeki yolcu ve yük Kg mına göre lastik basıncını ayarlamanız gerekir ve araçta kendini ona göre ayarlıyor buda seçenekte aslında olayı bir kademe daha ileri seviyeye getirdikleri demek oluyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
          X