Öncelikle Aranıza Yeni Katılmış Bulunmaktayım Herkese Merhaba Aracımda Afl Sorunu Var Far Yarım veya Saat Yandıkdan Sonra Afl Far Arızası Diyor Ve Uzunlar Yanmıyor Sellöktör Yapamıyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL Far Sorunu
Collapse
X
-
Hayırlı akşamlar herkese kurcaladikca soru buluyorum. Resimdeki menüde hiç bir işlem yapamiyorum bu normal mi? Sürüşe duyarli ön far sistemi bende yokmu ki cosmo araç .doğru konuya yaziyorum inşallahYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Yorum
-
Girmiş olduğunuz menüde seçim yapabiliyor olmanüz lazim. AFL fonksiyonlarının tamamı için en alttaki seçeneği seçebilmeniz lazım. Forumda bazı arkadaşlarda aynı problemin olduğunu okumuştum. Kapalı seçeneğine çift tıklama benzeri bir yontemi vardı aktifleştirmenin sanırsam. Arkadaşlar yardımcı olacaktır. Mobilden girdim şuan bahsettiğim konuyu bulamıyorum, yarın pc den yardımcı olmaya çalışacağım. colornick2017 Insignia 1.6 CDTI Sport OPC Line - Beyaz
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Tam da düşündüğüm gibi, AFL aktif değil Aynı olayı ben de yaşadım, kulakları çınlasın
Çağrı Kardeş bu yolu gösterdi, sistemi açtım, tıkır tıkır çalışıyor.
Ayarlar kısmından AFL ekranına girince kapalı yazar ve komut kabul etmez gibi görünür.
Siz (AFL kapalı) yazan kutucuğa bir dokunup bırakın, sistem açılır , ama 'açık' yazmaz, açılıp açılmadığını kontrol
etmek için gece veya kapalı bir yerde (kısa farlar yanacak kadar karanlık olmalı), deneyin.
Bir yardımcı direksiyonu sağa sola çevirsin, siz karşısına geçip bakın,köşe aydınlatmaları çalışıyorsa
sistem açıldı demektir, çalışmıyorsa menüye tekrar girip AFL'yi tıklayın, tekrar bakın, düzelecektir
Geçmiş olsun
Ben konuyu ararken,bahsettiğim mesajın sahibin teşrif etmiş konuya Şaman TÜRKSOY2017 Insignia 1.6 CDTI Sport OPC Line - Beyaz
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OPC Line View Post
Yorum
Yorum