Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"Audio not found" hatası ve direksiyon üzerindeki multimedya tuşlarının çalışmaması problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• "Audio not found" hatası ve direksiyon üzerindeki multimedya tuşlarının çalışmaması problemi

Merhaba,
    Bu sabah gül gibi bir sorunum daha oldu. Multimedya sistemi kusursuz bir şekilde çalışıyor fakat direksiyon üzerindeki ses açma kapama, sessize alma, ses tanımayı aktifleştirme gibi multimedya ile ilgili kumandalar çalışmıyor. Cruise control vb diğer tüm kumandalar çalışıyor; bunun nedenini de gösterge tablosunda "audio" seçeneğine geçince anlıyorum : "auido not found" yani multimedya sistemi kapalı görünüyor.
    Başına benzer bir durum gelen var mı? Çözümü nedir?

öncelikle akünün kutup başını sökün ve takın
    eğer düzelmez ise bir yerde kablo kopuğu vardır yada sensör problemi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kutup başını söktükten sonra teyp kodu vs girilecek mi? Bir de tüm ayarlar gidiyor değil mi?

Yorum

Bazen bende de bu tip şeyler oluyor, bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.
        Bu elektronik bambaşka bir şey, sebepsiz hata yapıyor, sebepsiz düzeliyor.
        Hiç kurcalamayın, kendi kendine düzelecektir

Yorum

Ben de düzeleceğini umduğum için bekledim ve düzeldi
          ​​​​​

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
            Ben de düzeleceğini umduğum için bekledim ve düzeldi
            ​​​​​
            Birkaç ay önce park yerinde tam stop edip eve gidecekken AFL hatası verdi.
            Stop edip çıktım, sabah arabayı çalıştırdığımda hiçbir ikaz yoktu, bir daha da olmadı

Yorum

Bu surun bazen benimde basima geliyor özellikle kis ve soguk havalarda . Kutup basini söküp takinca belli bir süre düzeliyor ilerliyen zamanlarda yeniden bozuluyor . Bir ara sirf media tusu basmadi yine akü sök takla düzeldi bence kronik bir sorun .

Yorum

Hic ellemeyince sizinde dediginiz gibi kendi kendinede düzeliyor .

Yorum

İşleniyor...
                X