Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Olimpia Isitmali Ön Cam Uygulaması.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Olimpia Isitmali Ön Cam Uygulaması.

Arkadaslar ön camim kirildi , zaten bulundugum bölge itibariyle kisin hergün cam kazimak zorunda kaliyorum garaj felan yok malesef . Ön cam icin "Olimpia'nin" iyi bir marka oldugunu duydum sitesinden baktigimda her araca uygun isitmali ön cam uyguladiklari yaziyordu . Ben hem isitmali hemde UV filitreli Lamine ön cam düsünüyorum sizin bilgiliniz var mi bu konuda ?

Olimpia Firması bir türk firması olması lazım Gebzede yerleri ve otomobil sektörüne çok uzun zamandır cam üretiyor ısıtmalı ön cam ların daha önce duymamıştım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Isıtmalı öncam sonradan takılabiliyorsa bence hemen taktırın.Benim şuan kullandığım araçta orjinal olarak ısıtmalı ön cam var ve kışın büyük rahatlık oluyor.-5 dereceye kadar 3-4 dakikada ön camda buz bırakmıyor.-5 dereceden daha soğuklarda bazen ilk seferde buzu eritemiyor.Ancak yumuşatıyor ve kazımak yerine çek çek ile buzu kolayca temizleyebiliyorsunuz.-10 dereceden sonra etki azalıyor ama hiç olmayan araçlara göre kazıma işiniz baya kolaylaşıyor..
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ben de konu hakkında edindiğiniz bilgileri takip ediyorum, eğer maliyeti anormal bir rakam değilse ben de düşünebilirim... (Cama bir şey olmadığı için kesin konuşamıyorum)

Yorum

rezistansı besleyecek ilave bir hat çekilmesi gerekiyor, aracın normal buz çözücü tuşu kullanılabilir, direnç olarak kaldırırsa mükemmel bir özellik.

Aynı şeyi ben de düşündüm ancak : uygulama şansım olmadı.

konuyu takip ediyorum.

Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
          X