Arkadaslar ön camim kirildi , zaten bulundugum bölge itibariyle kisin hergün cam kazimak zorunda kaliyorum garaj felan yok malesef . Ön cam icin "Olimpia'nin" iyi bir marka oldugunu duydum sitesinden baktigimda her araca uygun isitmali ön cam uyguladiklari yaziyordu . Ben hem isitmali hemde UV filitreli Lamine ön cam düsünüyorum sizin bilgiliniz var mi bu konuda ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Olimpia Isitmali Ön Cam Uygulaması.
Collapse
X
-
Isıtmalı öncam sonradan takılabiliyorsa bence hemen taktırın.Benim şuan kullandığım araçta orjinal olarak ısıtmalı ön cam var ve kışın büyük rahatlık oluyor.-5 dereceye kadar 3-4 dakikada ön camda buz bırakmıyor.-5 dereceden daha soğuklarda bazen ilk seferde buzu eritemiyor.Ancak yumuşatıyor ve kazımak yerine çek çek ile buzu kolayca temizleyebiliyorsunuz.-10 dereceden sonra etki azalıyor ama hiç olmayan araçlara göre kazıma işiniz baya kolaylaşıyor..2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
rezistansı besleyecek ilave bir hat çekilmesi gerekiyor, aracın normal buz çözücü tuşu kullanılabilir, direnç olarak kaldırırsa mükemmel bir özellik.
Aynı şeyi ben de düşündüm ancak : uygulama şansım olmadı.
konuyu takip ediyorum.
Fikrin kadar varsın!
Yorum
Yorum