Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forya rulman değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Forya rulman değişimi

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim.Geçen hafta yaşadığım bir problemi ve sonrasında yaşananları kısaca anlatmak istiyorum.Aracım 2015 model 1.6 cdti at cosmo. Sabah işe giderken aracın ilk hareketinden bir kaç metre sonra araçtan tıkırtı şeklinde bir ses geldiğini fark ettim.Araçtan gelen her türlü sese karşı alerjim olduğundan sesin nereden geldiğini tam anlayabilmek için bikaç kez durup tekrar hareket ettim ancak anlayamadım dahası ses sadece 15-20 km hızla giderken cam açık ve radyo sesi kapalı olmak suretiyle duyula biliyor.Parke taşlı yollarda daha belirgin olduğunu da tespit ettim ama nereden geldiğini tam öğrenemedim.Servisten randevu alıp aracı götürdüm usta ile teste çıktık çok şükür ustada bu sesi duydu ve arka teker porya bilyesinden geldiğini söyledi.İşin ilginç tarafı iki tekerden de ses gelmesi idi.Servis kaydını açıp garantiden değiştireceklerini söyleyip lastikleri söktüklerinde bir süprizle karşılaştık.Yaz lastiklerini takarken lastiğin içinde taş kalmış ve bu taş yüzünden parke yollarda düşük hızda tıkırtı şeklinde ses geliyormuş. Ayrıca Porya rulmanlarından sağdaki bozulmuş garantiden değiştirdiler.

Geçmiş olsun....

Yorum

Geçmiş olsun Porya değişimi yapılmış galiba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Porya, tıkırtı şeklinde ses yapmaz.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçmiş olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
          X