Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'da en iyi Rot ayarı yapan yer neresidir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara'da en iyi Rot ayarı yapan yer neresidir?

Herkese merhaba,

Aracım 1.6 Insinia Sport AT6. Aracım daha 5000 km olmadı fakat direksiyonunun hafif yamuk olduğunu ve 100 üzeri hızlarda da hafif titreme yaptığını hissediyorum.

Sorunun rot ayarı olduğunu düşünüyorum. Sanırım servis ücretli yapmakta garanti kapsamına girmemekte bu ayar o yüzden özellikle Ankara'daki forumdaşlarımdan Rot ayarı için Ankara'da en iyi ve uygun fiyatlı yer neresi belirtmelerini rica ediyorum.

Şimdiden çok teşekkürler iyi günler.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Rot ayarı özel işçilik gerektiren bir işlem değil ayrıca pahalı bir işlemde değil. Hemen her lastikçi bu işi yapmakta. Yetkili serviste dahi yaptırsanız 100 en fazla 150tl gibi bir ücreti olur.

Yorum

Daha önceki araçlarımda hiç gerekmemişti rot ayarı o yüzden pek bilgim yok. Forumda bir kaç konuda okuduğum kadarıyla bazı yerler çok ayrıntılı milimetrik ayar vs. yapıyormuş o yüzden sormuştum.

Yorum

Uzun zamandır yaptirmadim ama cinici kardesler ve duran rot balans var eski büyük sanayide hep iyi derler ama usta çok önemli
        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

arkadaslar dikmen caddesinde polisevinin altındaki opetin içinde Bridgestone bayii var hem çok ilgili ve ustalar rot-balans işinde hemde makinaları 3 boyutlu gosterıyor..guzel bir makına kullanıyorlar sanayi deki rot makınalarından farklı olarak..bence deneyebılırsınız..

Yorum

Çok teşekkürler bilgi için lazım olursa deneyeceğim.

Yorum

İşleniyor...
            X