Merhaba arkadaşlar, konuyu arattım fakat herhalde daha önce kimse bunun hakkında yazmamış. 2016 model aracımda gösterge panelinin önündeki plastik aksamdan inanılmaz ses geliyor (elinizle dokunduğunuzda zaten çıtırdamaya başlıyor). Bu sadece bende mi böyle yoksa sizin araçlarınızda da var mı? Bu sesi kesmenin bir yolu var mıdır acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gösterge panelinden gelen çıtırtı
Collapse
X
-
Aracımı aldığımda inceleme konumda bu durumdan bahsetmiştim. Değerli mühendisler oraya garip bir malzeme koymuşlar özellikle çıtlasın diye. Başka izahı yok.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
2011 model aracım, Nereye dokunsam gıcır gıcır ses,birkaç yerin sesini slikon sprey ve çift taraflı bant ile giderdim ama heryere de yapamıyoruz malesef, mecbur katlanacaz. jetta ve golf de bile böyle bir sorun yok bu opel mühendislerinin kulağını çınlatıyorum her zaman.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler, Insignia gibi bir arabada böyle bir şeyi gözden kaçırmaları çok garip. Trim sesi bir çok arabada özellikle zaman içinde gelebilen bir şey, fakat araba üretileli daha bir sene geçmemişken bu kadar abuk bir yerden ses gelmesi baya bir şaşkınlık yarattı bende açıkçası.2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik
Yorum
-
Merhaba,
Aynı sorun bende de var. Ayrıca toz oluşumu da had safhada. Bir ara servise götürmeyi düşünüyorum. O gıcırdayan plastik aksamdan dolayı oranın sağlam bir yapısı yok ve içeriye de toz alıyor. Acaba oranın kolay sökülme yöntemi varmı? Açıp kendim bir bant vb ile sorunu çözmeyi düşünüyorum. Özellikle güneş vurduğunda inanılmaz toz gözüküyor içeride.Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve
Yorum
-
Merhabalar. Aynı sorun benim 2013 model makyajlı kasa aracımda da vardı. Ben geçen cumartesi serviste hallettirdim. Özellikle gösterge paneli ve medya oynatıcının alt tarafından çok ses geliyordu. Güzel bir yalıtım ile şu an hiç ses yok neredeyse. Sanırım çift taraflı bant ile çözüyorlar. Bursa İzmir yolu Neskar servisi bu işi çok iyi yapıyor. Zira bu 3. insigniam ve hepsinde de başarılı oldular. Bursa'da bulunan diğer Neskar ise bu konuda yetersiz kaldı.2013 Insignia 1.6T AT 170 HP COSMO Beyaz
- Beğenmeler 1
Yorum
-
https://youtu.be/X6TDwbAu1Xc soyle bir video var ama yorumlarda nasil sesi kestigini anlatmis..
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Kırılmayacağını bilsem kendim açıp uğraşacağım ama çok narin bir parçaya benziyor. Servise de gitmeye yüzüm yok artık, en son 2000 devirden sonra motor tarafından gelen ve sadece içerden duyulan bir zırıltı için baya uğraştırdım onları. Gerçi yaptık demelerine rağmen ses hala geliyor ama neyse2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gokhanay1 View PostKırılmayacağını bilsem kendim açıp uğraşacağım ama çok narin bir parçaya benziyor. Servise de gitmeye yüzüm yok artık, en son 2000 devirden sonra motor tarafından gelen ve sadece içerden duyulan bir zırıltı için baya uğraştırdım onları. Gerçi yaptık demelerine rağmen ses hala geliyor ama neyse
Yorum
-
Yorum