Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç cam değişimi hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Geçmiş olsun. Maalesef komşuluğun ne demek olduğunu bilmeyen aileler yüzünden duyarsız bir nesil gelişiyor. Hemen yanıbaşına park ettiği aracının kapısı paldır küldür açanlar yüzünden araçlarımızın kapı saclarına zarar vermeyi bile umursamayıp salına salına ağzında sakız cak cak aracından çıkan tipler ve onların minyatürleri çocuklar... ne denilebilir ki sorumsuz ve hak gözetmemek...
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun sizin düşüncelerinizi anlıyorum ve hak veriyorum

Yorum

Öncelikle aracınızı satmanızı tavsiye etmem. Çünkü piyasada temiz araç bulmak aşırı zorlaştı. Geçmişini bildiğiniz, huyunu suyunu bildiğiniz bir araçtan uzaklaşıp yeni maceraya atılmak bence gereksiz ama sizi ben çok iyi anlıyorum.

Araçtan soğumak için yeterli bir sebep fakat cumartesi ve pazar gününü aracınıza ayırıp detaylı iç dış temizlik yapıp iki üç sefer gazladıktan sonra aracınıza tekrar ısınacağınıza eminim
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Tekrar merhaba arkadaşlar. Sabah 05:00'da tıngır mıngır yola çıkarak Hanönü'nden Samsun Reis Opel'e vardım. Sağ olsunlar, cumartesi günkü telefon görüşmemden dolayı bayağı alakadar oldular. Kaskodan yaptıracağı deyince, kaskolar ile alakalı sigorta hasar bölüme sevk ettiler.

İlgili departmana gittiğimde danışman hanımefendi ile kaskomun poliçesini incelediğimizde kötü bir süpriz ile karşılaştım. Genişletilmiş kasko poliçesinde amiyane tabirle gökten meteor düşse, koruma kapsamında olan aracımın maalesef diğer firmaların hak tanıdığı "yılda 1 defa, ücretsiz cam değiştirme hakkı" maalesef benim poliçemde bulunmuyor! Mini onarım kapsamında mıcır gibi taş atıklarının yıllık 8 adetinin onarımına cevaz veriyor. Sözleşme yaparken dikkat edilmesi gereken bir konu, ders oldu bana... İlk sene yaptırdığım başka bir firmada bu değişim maddesi vardı hatırlıyorum ama bu sene firmayı değiştirmiştik, "sigortacı full abi!" deyince bende işin açıkçası fazla okumamıştım.

Attı Süleymanın kafası tabii; kasko, hasarı ücreti karşılığında karşılıyor denilince, tamirini yapın faturayı kasko şirketine havale edin, hafta sonu cumartesi almaya çağırırsınız diyerek ilk otobüse atlayıp Kastamonu'ya geri döndüm. Cepten yaptırsaydım salı teslim alacağım araç, yok exper yok kıl tüy muhabbetinden dolayı hafta sonuna kaldı...

Bu arada 2.el ve sıfır araçlarına baktım showroomda, yav ne deli fiyat istiyorlar arkadaş! 2.el 15 bin km. excellence donanım astra k, 100 bin fiyatı var. Sıfır olarak tanıtılan teşhir ürünü insignia edition elegance 1.6D makinenin anahtar teslim liste fiyatına 134 bin selçuklu dinarı demişler! şaştım kaldım vesselam...

Yorum

Şuan ben bu pahalılıktan araç bulamıyorum.
            Satmayın derim başka bir memnuniyetsizliğiniz yoksa.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tekrar geçmiş olsun. Poliçe okuma işi herkese ders olmalı. Boşuna dememişler söz uçar yazı kalır diye.

Ayrıca Selçuklu dinarı istemeleri iyi olmamış. Hayır gerçekten ödemeye kalksak tarihi eser kaçakçılığından içeri atılıcaz

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aykut Bey çok geçmiş olsun, bu bir kaza kesinlikle değil, çoluk çocuk işi hiç değil.
                Bu bir kasıt eylemi, son zamanlarda orman suçu işlediği için muhatap olduğunuz
                birileri varsa emin olun onların işidir

Bir de kasko meselesi var ki en az olay kadar ilginç.
                Demişsiniz ki "...kasko, hasarı ücreti karşılığında karşılıyor denilince..."
                Ben , bu ifadenizi anlayamadım, hasarı ücreti karşılığında karşılıyor ne demek?
                Tekrar geçmiş olsun, arabanızı satmayın derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutekim View Post
                  "...Bu arada 2.el ve sıfır araçlarına baktım showroomda, yav ne deli fiyat istiyorlar arkadaş! 2.el 15 bin km. excellence donanım astra k, 100 bin fiyatı var. Sıfır olarak tanıtılan teşhir ürünü insignia edition elegance 1.6D makinenin anahtar teslim liste fiyatına 134 bin selçuklu dinarı demişler! şaştım kaldım vesselam...

100 TL verdikten sonra flexride , açılı tavan, deri döşeme, koltuk ısıtma, çevre görüş vs paketli 2015 1.6 cdti cosmo alınır, kim verecek o paraları?

Yorum

Çok geçmiş olsun...Şahsen kaza vs gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum...Demek olacağı varmış...

Yorum

Kasko meselesi Çok enteresan olmuş ilk fırsatta kaskoyeniletken değiştirin bence

Yorum

Ben de satılık ilanımı geri çektim, bütün araçların fiyatları uçmuş, bir tek insignia'nın artmamış, bu aralar satmak pek mantıklı değil.
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Cam hakkınız olmadığı için maalesef hasarsızlık indiriminiz bozulacak. Keşke muafiyetli bari olsaydı.
                          1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                          2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                          3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                          4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                          5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                          6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Selam bende insigniamin ön camini degistim Almanya da 230 euroya degistirsim yesil renkli bir camdi ama GM cami deildi . Yine bir aksilik oldu camim kendi hatam sonucu kirildi ufak bir kirik Türkiyeden 3 4 yeri aradim ortalama 330 ile 650 TL arasi iscilik dahil fiyat aldim . Optima cam yanilmiyorsam . Bukadar pahali cama gerek var mi ? Cok mu fark var camlarin kaliteleri arasinda ? Benim degistigim cam ile orjinal cam arasinda hic birsey hissetmedim .

Yorum

Bu arada gecmis olaun demeyi unuttum cok gecmis olsun . Böyle insanlar varsa araciniza biraz güvenlik takviyesinyapmanizi tavsiye ederim . Dome d201 arac kamerasi kullaniyordum onda park modu felan var arac darbe aldiginda kamera 2 dakikalik video kayda aliyor ve o videoyu sakliyor . Öne ve arkaya takmanizi tavsiye ederim . Böylece darbe aldigi anda ön yada arkadan cekim yaparak sizi bilgilendirir ve kanit olarak kullanabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                              X