ARKADAŞLAR MERHABA KAR ZİNCİRİ YADA PALET TÜRÜ BİR APARAT KULALANAN VARMI piyasadaki zincirler takılınca sürtme yapıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA KAR ZİNCİRİ ORJİNALİ VARMI YADA PALETLİ TAKILAN APARAT KULLANAN
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA KAR ZİNCİRİ ORJİNALİ VARMI YADA PALETLİ TAKILAN APARAT KULLANAN
Orjinal yazı sahibi: murtiARKADAŞLAR MERHABA KAR ZİNCİRİ YADA PALET TÜRÜ BİR APARAT KULALANAN VARMI piyasadaki zincirler takılınca sürtme yapıyor
Benim için 245/45 R18 için spor modeli uyuyor. 300 eur.
Ama 17 inch lastikleri olanlar daha şanslı 140 eur civarına compact modeller var.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
teşekkür ederim inceliyorum linkteki siteyi bu arada samsundan murat ben geçen gün insignialı pastanız çok güzeldi tekrar mutlu yaşlar dileriminsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murtiteşekkür ederim inceliyorum linkteki siteyi bu arada samsundan murat ben geçen gün insignialı pastanız çok güzeldi tekrar mutlu yaşlar dilerim2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
ben aslen trabzonluyum ama samsunda yaşıyoruz 25 yıldır beklerim gelirseniz misafirim olun bi çayımızı çorbamızı içersiniz
bu arada isminizi öğrenemedim
insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Bende Trabzonluyum. Annem Sürmeneli, Baba tarafı Beşikdüzü ama 50 yıldır falan Anne tarafı Samsunlu.
İsmim Gökhan. Samsuna gelirsem sizi ararım.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
hemşeriyiz kan çekmiş meğer bu saatte benim anne baba komple trabzon merkez gölçayır köyünden ben 5 yaşımdan beri samsundayım iş güç buraya bağlandık artık bu arada ben sizden önce geliyorum istanbula 19 ocakta ordayım kar zinciri arayışımda ondan kaynaklı yolda ne olu ne olmazinsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murtihemşeriyiz kan çekmiş meğer bu saatte benim anne baba komple trabzon merkez gölçayır köyünden ben 5 yaşımdan beri samsundayım iş güç buraya bağlandık artık bu arada ben sizden önce geliyorum istanbula 19 ocakta ordayım kar zinciri arayışımda ondan kaynaklı yolda ne olu ne olmaz
Spider Spike lar çok iyi. Biraz pahalı ama hakediyorlar. Bir de kore ve türk malı kopyalar var. Ama Insigniaya Spider spike yakışır.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Kar Lastiği Kullanın
Zincir , Palet bunları takmak bir dert sökmek bir dert ve ön takıma verdikleri hasar ayrı bir dert.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
fatih bey teşekkür ederim bende kar lastiğini mantıklı buluyorum
ama trafik sorun yaratırmı kar durumuna göre uzun yolda zincirsiz geçirmiyorlarya bide taktırıyolar öyle yol veriyolar geri dönmek zorunda kalmıyayım
kar lastiğim var deyince yırtamayız gibi geliyor banainsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
Yorum