Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soğutma suyu eksiltip duruyor sebebi ne olabilir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Soğutma suyu eksiltip duruyor sebebi ne olabilir

Aracım 2011 insignia turbo 180 lik. Motor suyu eksiltiyor kaynatıyor fakat hararet hiç yapmadı uyarı veriyor motor suyu az diye. Full dolduruyorum eksilince kaynatın ca dışarı atıyor sanırım. Kaçak yok hararette yapmıyor sanki hava yapmış gibi bir türlü çözemedim. )

Motor suyu cok onemlidir.
    Belki sirun cok basittir belki degil ama cozulmezse cok sikinti acabilir .
    Biranonce ustaniza veya servise goturun.
    Eski pegueot 206 imda olmustu.
    Conta yakmisim haberim yok su bir bitti azdaha motoru yiyodum.
    Ins cok basit bir sorundur hemen cozulur.
    Gecmis olsun

Yorum

Çok ufak bir yerden az az kaçırıyor olabilir. Daimi olarak eksiltme durumu varsa zaman kaybetmeden servise gitmeniz iyi olur.

Yorum

Ustaya zaten götüreceğim benimki ön merak o yüzden sordum çok ilginç geldi açıkçası. Delik patlak yok çok detaylı kontrol ettim. Conta eğer yanık ise o yüzden yapıyor ise maliyeti ne olur korkuttunuz beni..

Yorum

Hocam korkulacak bir durum yok. Ciddi bir durum olsa daha çok kaçırır, hararet yapma gibi durumlarla karşılaşırdınız. Muhtemelen basit bir durumdur. Contayı yaksanız su temiz kalmaz zaten, öyle bir durum görseniz zaten yazardınız diye tahmin ediyorum. Muhtemelen bir kısımdan damla damla bırakıyor.

Yorum

Bu konu da çok ciddi ve önemli özellikle 1.4 lerde gözüken bu durum nadirde olsa 180 liklerde oluyor en büyük sebebi motor suyuna takviye yapmak yada merak için kapak açıldıktan sonra diş atlaması yada çok fazla sıkarak plastiği çatlatmasından kaynaklı bir sorun su tankının ve kapağının acilen değişmesi lazım çözüm bulmak için servise gidin aracınızı susuz bırakmayın kapalı devre yüksek basınçla çalışan bir motora sahipsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Conta yakmasi cok dusuk bir ihtimal o hale gelenekadar daha bircok belirti vermisti benimki .
              O zaman umursamamistim.
              Once motordan su siriltisi geldi.
              Sonra beyaz duman.
              Sonra conta.
              Facomxin dedikleri mantikli
              Ama su isi onemli bir sorun cikarmadan cozulmesi gereken bir konudur.

Yorum

Bende de aynı durum olmuştu,servis su tankını değiştirdi sorun giderildi.

Yorum

Suyun kaynaması, su seviyesinin azlığından ileri geliyordur.
                  Eksilten yeri bulmanız menfaatinize. Arkada beyaz duyman varmı ?
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Silinebilir.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                    X