Merhaba arkadaslar bugün teyibin media tusu calismadi , bende aküyü söküp taktim böyle bir ekran geldi ve kayboldu . Cok güzel bir ekran niye geldi niye gitti anlamadim bu menüyü sürekli aktif edebilir miyiz ? Hayirli Günler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Hayalet Ekran Gizemli Menü...
Collapse
X
-
görünen ekran opc modellerin ekranıdır. akü kutup başını söküp takınca bir süreliğine birdahaki kontak kapama işlemine kadar kalır. sonra tekrar eski halini yani orjinal sistemini algılayıp gerçek ara yüzüne geri döner.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet.goktepe View PostHayelet ekran demişlen benim ekranda dün yolda seyir halinde iken kendi kendine kapandı açıldı resetledi kendini yani. Ekran kararınca panikledim birden araba stopmu etti diye. Başına gelen oldu mu hiç? Ben zaten bu hayalet ekranıda sevemedim gitti. Analog kadran çok daha güzeldi.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Arkadaslar benim teyibin ekrani bazen acilip kapaniyor karariyor donuyor böyle elime cekici alip dagitasim geliyor ekrani . Dünde acilip kapandi tüm tuslar calisiyor media tusu calismiyor bende aküyü söküp taktim düzeldi . Kisinda audio kapali yaziyordu teyib direksiyondan kumanda edilemiyordi yine aküyü söküp takip duüzelmistim biryerde bir oksitlenme var herhalde .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postgörünen ekran opc modellerin ekranıdır. akü kutup başını söküp takınca bir süreliğine birdahaki kontak kapama işlemine kadar kalır. sonra tekrar eski halini yani orjinal sistemini algılayıp gerçek ara yüzüne geri döner.
Yorum
-
hayır. Servisle ilgili bir durum değil bu. Yazılımı sağlayan firma, cihazın arayüzünü algılaması için bir algoritma oluşturmuş. Akü kutup başı sökülmesiyle cihaz kendini resetliyor, o esnada hangi araca bağlı olduğunu algılayıp ikinci açılışta kendi arayüzüne kavuşuyor. tüm sistem koordineli bir şekilde olması gerekeni yapıyor. OPC lerde default arayüz öyle, ve daha fazla detay bilgi gösteriyor. Vauxhall adı altında çıkan araçlarda da var bu menü ve ya turkuaz mavisi. nette denk gelirsiniz. servislik bir konu değil yani açıkçası.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Posthayır. Servisle ilgili bir durum değil bu. Yazılımı sağlayan firma, cihazın arayüzünü algılaması için bir algoritma oluşturmuş. Akü kutup başı sökülmesiyle cihaz kendini resetliyor, o esnada hangi araca bağlı olduğunu algılayıp ikinci açılışta kendi arayüzüne kavuşuyor. tüm sistem koordineli bir şekilde olması gerekeni yapıyor. OPC lerde default arayüz öyle, ve daha fazla detay bilgi gösteriyor. Vauxhall adı altında çıkan araçlarda da var bu menü ve ya turkuaz mavisi. nette denk gelirsiniz. servislik bir konu değil yani açıkçası.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Yani mümkünatı yok diyorsunuz . Bu ekranın bu bu yeteneği var ama bunu kısıtlamarı enteresan çok tesekkür ederim yardiminiz icin .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Jlozde View Post
Op-com ile denenebilir. Aracın Instrument Cluster yazılımında bu varsa, ki var, muhtemelen bir değer güncellemesi ile o ekranı kullanabilirsiniz.
Yorum
-
Hocam Op-Com cloneları çok pahalı değil. Ancak sadece bu işlemi denemek için almak ister misiniz bilmiyorum. Ayrıca kesin olacağının da bir garantisi yok. Daha önce hiç Insignia araca bağlanmadığım için bunun mümkün olup olmadığı konusunda kesin birşey söylemem doğru olmaz. Kendi aracımdan yola çıkarak söyleyebilirim, biz kendi ekranımızda Op-Com ile fabrikasyon pasif gelen özellikleri açabiliyoruz. Op-Com, Tech2, OpelScanner gibi bir cihazla bakılması lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Jlozde View PostHocam Op-Com cloneları çok pahalı değil. Ancak sadece bu işlemi denemek için almak ister misiniz bilmiyorum. Ayrıca kesin olacağının da bir garantisi yok. Daha önce hiç Insignia araca bağlanmadığım için bunun mümkün olup olmadığı konusunda kesin birşey söylemem doğru olmaz. Kendi aracımdan yola çıkarak söyleyebilirim, biz kendi ekranımızda Op-Com ile fabrikasyon pasif gelen özellikleri açabiliyoruz. Op-Com, Tech2, OpelScanner gibi bir cihazla bakılması lazım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Jlozde View PostHocam Op-Com cloneları çok pahalı değil. Ancak sadece bu işlemi denemek için almak ister misiniz bilmiyorum. Ayrıca kesin olacağının da bir garantisi yok. Daha önce hiç Insignia araca bağlanmadığım için bunun mümkün olup olmadığı konusunda kesin birşey söylemem doğru olmaz. Kendi aracımdan yola çıkarak söyleyebilirim, biz kendi ekranımızda Op-Com ile fabrikasyon pasif gelen özellikleri açabiliyoruz. Op-Com, Tech2, OpelScanner gibi bir cihazla bakılması lazım.
Yorum
Yorum