Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Geri Vites Kamerası & Kararan Dikiz Aynası Montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Aynen dogru söylüyorsun kirmadan cikarirsam iyi olacakta bakalim . Opc derken yanlis söyledim galiba opc degil bildigin cift egzos ama orginal böyle sonradan takma gibi deil . Dipizör degisip egzos basligi takicaklar . 350 tl cok az eminmisin :-)
    hocam tatilde idim hiç bakamadım,

evet çift kazanlı hem de
    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post

hocam tatilde idim hiç bakamadım,

evet çift kazanlı hem de
      Umarim iyi bir tatil yaptiniz . Söylediginiz fiyata orjinal bir sekilde ben nerede yaptirabilirim ?

Yorum

Tesekkür ederim . Söylediklerinize katiliyorum orjinal aynayi bozmaya gerek yok. Taktigim ayna süper ama araba hizlanma asamasinda aynada titreme olusuyor bunuda cözebilirsem dört dörtlük olacak . Sizde ya gerivites kamerasi takmayacaksiniz yada interface düsüneceksiniz. Keske orjinal teybe adapte edilebilse neden edilemiyor enteresen donanimli versiyonlarinda ayni teyipte kamera var.
        kemal6190 Hocam yukarıdaki deneyimlerinizden sonra bu uygulamayı yapacakken vazgeçtim

Aynanın orjinalliği gidiyor. Otomatik kararan ayna ve kamera kombinasyonu pahallıya geliyor.
        Ayna sarkmaya titremeye başlıyor vs.
        O konu da böylece kapanmış oldu.

Wifi geri görüş kamerası araştırdım onda da gögüste bir android cihaz gerekiyor.
        Sabit olmasa da telefon yada tablete bağlanabiliyor. Yine gögüsteki de wifi aparatı 12v Elektriğe bağlamak gerekiyor oda kablo kalabılığı.

İnsigniateam grubu içerisinde uygulayan var mı bilmem ama yapan varsa fikirlerini paylaşırsa bizde faydalanırız.
        Direk Android uygulaması ile uyumlu çalışan '' Cep telefon ile geri görüş kamerası '' uygulamasını gördüm.

Linkini vereyim reklam içeriyorsa yönetim silebilir.

Bu ürün anladığım kadarıyla kablo vs gerektirmeden (geri vites bağlantısı hariç) direk app uygulaması ile cep telefonuna görüntüyü aktarıyor.
        Şu an için bana en mantıklısı bu ürün geliyor.

Aracın orjinal teyibini değişitirip bir android cihaz takabilirim ama piyasada oem düşündüğüm cihazı kullanan arkadaşlar ( ufukkk ) cihazın ses kalitesinden memnun değiller.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Tesekkür ederim . Söylediklerinize katiliyorum orjinal aynayi bozmaya gerek yok. Taktigim ayna süper ama araba hizlanma asamasinda aynada titreme olusuyor bunuda cözebilirsem dört dörtlük olacak . Sizde ya gerivites kamerasi takmayacaksiniz yada interface düsüneceksiniz. Keske orjinal teybe adapte edilebilse neden edilemiyor enteresen donanimli versiyonlarinda ayni teyipte kamera var.
          kemal6190 Hocam yukarıdaki deneyimlerinizden sonra bu uygulamayı yapacakken vazgeçtim

Aynanın orjinalliği gidiyor. Otomatik kararan ayna ve kamera kombinasyonu pahallıya geliyor.
          Ayna sarkmaya titremeye başlıyor vs.
          O konu da böylece kapanmış oldu.

Wifi geri görüş kamerası araştırdım onda da gögüste bir android cihaz gerekiyor.
          Sabit olmasa da telefon yada tablete bağlanabiliyor. Yine gögüsteki de wifi aparatı 12v Elektriğe bağlamak gerekiyor oda kablo kalabılığı.

İnsigniateam grubu içerisinde uygulayan var mı bilmem ama yapan varsa fikirlerini paylaşırsa bizde faydalanırız.
          Direk Android uygulaması ile uyumlu çalışan '' Cep telefon ile geri görüş kamerası '' uygulamasını gördüm.

Linkini vereyim reklam içeriyorsa yönetim silebilir.

Bu ürün anladığım kadarıyla kablo vs gerektirmeden (geri vites bağlantısı hariç) direk app uygulaması ile cep telefonuna görüntüyü aktarıyor.
          Şu an için bana en mantıklısı bu ürün geliyor.

Aracın orjinal teyibini değişitirip bir android cihaz takabilirim ama piyasada oem düşündüğüm cihazı kullanan arkadaşlar ( ufukkk ) cihazın ses kalitesinden memnun değiller.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

İşleniyor...
          X