Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Geri Vites Kamerası & Kararan Dikiz Aynası Montajı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Geri Vites Kamerası & Kararan Dikiz Aynası Montajı.

Selam arkadaslar daha önce Insignia 2014 Busines Edition arabamda olmayan karartmalı ayna ve geri vites kamerası montajını yaptım. Bu konu hakkında yardım isteyen olursa buraya yazarsa elimden geleni yapmaya çalışırım hayırlı günler...

Kullandığım ürünlerin linkleri :

https://www.amazon.de/dp/B01N529G8O/..._t9U1yb5MVN015

Otomatik Karartma HD 800*480 Özel Braketi 4.3 TFT LCD Araç park Dikiz dikiz Aynası Monitör Video Oynatıcı 2 Video giriş

(from AliExpress Android)
    Son düzenleme: kemal6190; 15.05.2017, 00:19.

Elinize sağlık, tebrik ediyorum.

Fakat ben eşimin aracındaki 8" ekrandan bile geri görüş kamerasını kullanmakta zorlanıyorum ve genelde dönüp bakarak ve aynaları kullanarak geri manevra yapıyorum; bence aynadaki ufacık ekrandan geri manevra yapmak oldukça sıkıntı olacaktır.

Yorum

Elinize sağlık, güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş, iyi günlerde kullanın
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
        Elinize sağlık, tebrik ediyorum.

Fakat ben eşimin aracındaki 8" ekrandan bile geri görüş kamerasını kullanmakta zorlanıyorum ve genelde dönüp bakarak ve aynaları kullanarak geri manevra yapıyorum; bence aynadaki ufacık ekrandan geri manevra yapmak oldukça sıkıntı olacaktır.
        Merhaba gerivites kamerasina bakarak kesinlikle manevra yapmayi tavsiye etmiyorum . Bende zaten bu sekilde kullanmiyorum sadece cok dar yerlere girerken arkada yer kaldimi diye kullanmanizi tavsiye ederim . Ozaman geri vites kamerasi ise yariyor ama eger ger vites kamerasiyla park etmeye calisilirsa kazalar kacinilmaz . Normal parklarda zaten hic bakmaya gerek yok cok dar yerlerde kullanmakta fayda var .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post
          Elinize sağlık, güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş, iyi günlerde kullanın
          Cok tesekkür ederim . Herkes yapabilir ama oldukca zahmetli bir is :-)

Yorum

Elinize sağlık.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
              Elinize sağlık.
              Tesekkür ederim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Tesekkür ederim .
                Face'deki grupta görmüştüm montajınızı Gönderinize yorum yapan ilk ve tek Türk olarak tekrardan güle güle kullanın diyorum
                1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post

Face'deki grupta görmüştüm montajınızı Gönderinize yorum yapan ilk ve tek Türk olarak tekrardan güle güle kullanın diyorum
                  Çok tesekkür ederim :-) Saolun yabanci sayfada bir Türk arkadasimin yorumu cevaplamak ayri bir gurur :-)

Yorum

güzel olmuş kemal hocam, elinize sağlık.
                    benim aracın üstünde standart karartmalı ayna var, yan aynalar ile senkron çalışıyor. Dolayısıyla bu ürünü düşünmedim ben. diğerlerinden alsam benim ayna altı gözü kapayacak, geri görüş için mecburen İnterface kullanacağım gibi görülüyor.
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
                      güzel olmuş kemal hocam, elinize sağlık.
                      benim aracın üstünde standart karartmalı ayna var, yan aynalar ile senkron çalışıyor. Dolayısıyla bu ürünü düşünmedim ben. diğerlerinden alsam benim ayna altı gözü kapayacak, geri görüş için mecburen İnterface kullanacağım gibi görülüyor.
                      Tesekkür ederim . Söylediklerinize katiliyorum orjinal aynayi bozmaya gerek yok. Taktigim ayna süper ama araba hizlanma asamasinda aynada titreme olusuyor bunuda cözebilirsem dört dörtlük olacak . Sizde ya gerivites kamerasi takmayacaksiniz yada interface düsüneceksiniz. Keske orjinal teybe adapte edilebilse neden edilemiyor enteresen donanimli versiyonlarinda ayni teyipte kamera var.

Yorum

Tesekkür ederim . Söylediklerinize katiliyorum orjinal aynayi bozmaya gerek yok. Taktigim ayna süper ama araba hizlanma asamasinda aynada titreme olusuyor bunuda cözebilirsem dört dörtlük olacak . Sizde ya gerivites kamerasi takmayacaksiniz yada interface düsüneceksiniz. Keske orjinal teybe adapte edilebilse neden edilemiyor enteresen donanimli versiyonlarinda ayni teyipte kamera var.
                        garip bişey. Koca 8" ekran var ortada, bi numarası yok

sizin titremeyi çözmek çok zor hocam, aynayı tutan koldan tut, bağlantı yapılan bant a kadar her şey bi gözden geçmeli.
                        Fikrin kadar varsın!

Yorum

garip bişey. Koca 8" ekran var ortada, bi numarası yok

sizin titremeyi çözmek çok zor hocam, aynayı tutan koldan tut, bağlantı yapılan bant a kadar her şey bi gözden geçmeli.
                          Aynen titreme sade olsa oda iyi birde ayna asagi dogru kendini birakiyor yani hergün ayar yapmak lazim gibi yada ben piskolojik olarak yanlis algiliyorum :-) Teyip konusuna gelince navigasyonu aslinda fena deil teyip genel manada yavas tepki veriyor orasi ayri bir olayda karsimda 8 inc kocaman ekran var navisi yoldaki hiz limitlerini göstermiyor . Bu ekrana saglam bir interface ile igo yada sygic yüklendimi tadindan yenmez . Burda bir cocukla tanistim yeni model astra almis arabada kendini park etmesinden ülke ici disi farketmezsizin aylik 10 euroya wifi destegi var . Yani arabaya bindigin anda ücretsiz wifi . Yeni kasa insignia yerine yeni teyibi bize taksinlar bu arabanin baska bir eksigi kalmaz . :-)
                          Nasip olursa 15.07.2017 de istanbul dayim opel odak ile görüstüm arkaya opc eksoz kiti taktiracagim cift egzos . 900 lira fiyat verdi . Seneyede siz interfaceden memnun kalir yazarsaniz interface taktiririz . Bu arada led ampül isi ne oldu en sonunda aldiniz mi ?
                          Son düzenleme: kemal6190; 18.05.2017, 09:22.

Yorum

Aynen titreme sade olsa oda iyi birde ayna asagi dogru kendini birakiyor yani hergün ayar yapmak lazim gibi yada ben piskolojik olarak yanlis algiliyorum :-) Teyip konusuna gelince navigasyonu aslinda fena deil teyip genel manada yavas tepki veriyor orasi ayri bir olayda karsimda 8 inc kocaman ekran var navisi yoldaki hiz limitlerini göstermiyor . Bu ekrana saglam bir interface ile igo yada sygic yüklendimi tadindan yenmez . Burda bir cocukla tanistim yeni model astra almis arabada kendini park etmesinden ülke ici disi farketmezsizin aylik 10 euroya wifi destegi var . Yani arabaya bindigin anda ücretsiz wifi . Yeni kasa insignia yerine yeni teyibi bize taksinlar bu arabanin baska bir eksigi kalmaz . :-)
                            Nasip olursa 15.07.2017 de istanbul dayim opel odak ile görüstüm arkaya opc eksoz kiti taktiracagim cift egzos . 900 lira fiyat verdi . Seneyede siz interfaceden memnun kalir yazarsaniz interface taktiririz . Bu arada led ampül isi ne oldu en sonunda aldiniz mi ?
                            Hocam LED ler geldi 12000 lm. Işık çizgisinin arkası görünmüyor desem yeridir. Far ayarlarım tam fakat biraz yukarı kaldırmam gerekiyor, çünkü sadece önümü net görüyorum. Karşıdan gelenlerin gözünü almaktan da çekiniyorum açıkçası. Yani ilk izlenimim renk olarak hoş, görüş olarak tatmin etmedi

Interface ise geri görüş kamerası ile birlikte 1800-2000 tl ye geliyor. Bir süre düşünmüyorum açıkçası.Bu arada benim koca ekranda navigasyon bile yok

normal çift egzoz 350 ye falan yapılıyor. OPC olanın fiyatına yorum yapamayacağım. Hayırlı olsun inşallah.

Sizin ayna ayarı da bozuluyorsa çekin çıkarın tutan koldan, sağa sola dönmesini sağlayan yuvarlak parçanın etrafına bi kağıt sarıp tekrar yerine oturtun. Taş gibi olur .
                            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Hocam LED ler geldi 12000 lm. Işık çizgisinin arkası görünmüyor desem yeridir. Far ayarlarım tam fakat biraz yukarı kaldırmam gerekiyor, çünkü sadece önümü net görüyorum. Karşıdan gelenlerin gözünü almaktan da çekiniyorum açıkçası. Yani ilk izlenimim renk olarak hoş, görüş olarak tatmin etmedi

Interface ise geri görüş kamerası ile birlikte 1800-2000 tl ye geliyor. Bir süre düşünmüyorum açıkçası.Bu arada benim koca ekranda navigasyon bile yok

normal çift egzoz 350 ye falan yapılıyor. OPC olanın fiyatına yorum yapamayacağım. Hayırlı olsun inşallah.

Sizin ayna ayarı da bozuluyorsa çekin çıkarın tutan koldan, sağa sola dönmesini sağlayan yuvarlak parçanın etrafına bi kağıt sarıp tekrar yerine oturtun. Taş gibi olur .
                              Aynen dogru söylüyorsun kirmadan cikarirsam iyi olacakta bakalim . Opc derken yanlis söyledim galiba opc degil bildigin cift egzos ama orginal böyle sonradan takma gibi deil . Dipizör degisip egzos basligi takicaklar . 350 tl cok az eminmisin :-)

Yorum

İşleniyor...
                              X