Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL Far Arızası

Merhaba, 2016 insigniada birkaç gündür yol bilgisayarında AFL Far Arızası uyarısı alıyorum. Aracı durdurup tekrar çalıştığında hata gidiyor, 15-20 dk sonra yine hata. Ancak hata verince farlarda herhangi bir problem olmuyor yine normal çalışıyor. Sorunun neden kaynaklandığını da anlamadım. Tavsiyeniz nedir?

aynı sorunu bende yaşamıştım ve garantiden far seviye sensörü değişti haberiniz olsun..
    34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
    Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
    http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Aynı Sorun Bendede Var Ara sıra yapmaktadır Baktırmadım duruyor Far ampullerinden arıza verebilirmi sol taraf sanırım biraz sönük yanıyor digerine göre Çözüm bulursanız burdan paylaşırsanız sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Post
        aynı sorunu bende yaşamıştım ve garantiden far seviye sensörü değişti haberiniz olsun..
        Far seviye sensorunun yeri neresi biliyor musunuz? Durduk yere arızalanması çok tuhaf. Bu kadar kolay arızalanırsa garanti bitince napacaz bilmiyorum.

Yorum

Rot veya rot basının oldugu yerde olabilir bnde tam olarak bilmiyorum 2 - 2 bucuk saat sürmüştü yetkili serviste..Kolay bozulan bi parca değil ama..
          34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
          Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
          http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Viraj ampullerinden(h11) biri patlamış olabilir.geri vitese takınca ikisi de yanar (sadece gece) bi kontrol edin yanmayan köşe var mı.ya da mercek bozulmuş olabilir ki uzunlar yanmaz.işallah mercek değildir, uzunları kontrol edin.uyarı dediğiniz sarı afl resmi yanıp sönüp sonra kayboluyorsa ayarladan "soldan akan trafiği"seçmişsinizdir.tekrar sağdan akan trafik yapın.garantiniz devam ediyor serviste tam sorunu bilgisayara bağlayıp da söyleyebilirler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
              Viraj ampullerinden(h11) biri patlamış olabilir.geri vitese takınca ikisi de yanar (sadece gece) bi kontrol edin yanmayan köşe var mı.ya da mercek bozulmuş olabilir ki uzunlar yanmaz.işallah mercek değildir, uzunları kontrol edin.uyarı dediğiniz sarı afl resmi yanıp sönüp sonra kayboluyorsa ayarladan "soldan akan trafiği"seçmişsinizdir.tekrar sağdan akan trafik yapın.garantiniz devam ediyor serviste tam sorunu bilgisayara bağlayıp da söyleyebilirler.
              Bugün baya kullandım hata almadım. Sizin dediğiniz gibi sarı-turuncu afl resmi yanıyor. Tekrar uyarı verirse götüreyim servise.

Yorum

Sihirli yöntemi denedinuzmi
                akunun kutup başını söküp tekrar takın geçici sensör hataları silinir eğer tekrar aynı hatayı alıyorsanız servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Serviste değiştirdiler. İnşallah birdaha arızalanmaz. Yerinden dolayı su falan mı aldı acaba diyeceğim ama onu da düşünmüşlerdir heralde

Yorum

İşleniyor...
                  X