Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia aldim, sorularim ;

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia aldim, sorularim ;

Merhaba arkadaslar

Bir kac sorum olacak.

•Daha once 2016 model astra j kiralamistim. Onda cift yol bilgisayari vardi. Ayrica ekran daha teferruatli idi. Muhtemelen 1.4 insignialarda bu ekrana sahip. Benim aracim 2011 model ve cok daha basit bir grafik yapisi var. Yazilim guncelleme ile yeni ekranin ozelliklerine kavusabilir miyiz? Zira bu iki ekran donanimsal olarak ayni gibi.

•CD500 ya da DVD800 taktiramaz miyim ? Bu urunler hic bir yerde satilmiyor sanki ( ebay uk'de bulabildim anca ) Olmadi su anda en guncel androidli ekranin adi nedir ? İslemci hizi yuksek, depolama alani buyuk, grafikleri cin ali gibi olmayan bir urun de kullanabilirim.

Simdilik sorularim bunlar, tesekkurler

Selamlar, Yazılım güncelleme ile bahsettiğiniz ekrana kavuşamıyoruz ne yazık ki. 2012 model yılından itibaren fabrikadan çıkan Insignia'larda çoklu bilgi ekranı kullanılmaya başlandı. Daha önce yazılım güncelleme ile denemiştim. Herhangi bir değişim olmadı.

Opsiyon ile alınmadığı sürece takılamıyor. Her cihazın kendine özgü bir güvenlik kodu var, bu kodda aracın şasi numarası ile eşleşiyor. Farklı bir araçta çalışmıyor. Bunun yerine dediğiniz gibi daha fazla özelliğe sahip, daha güncel Androidli modellere bakmak daha uygun olur. Forumda kullanan arkadaşların yorumları, videoları vs. mevcut.

Yorum

Ben Navimex Kullanıyorum. Gayet memnunum 4.4.4 Android İşlemci. Uyumlu çalışıyor tavsiye ederim.

Yorum

Tesekkurler arkadaslar. Tek parkurlu yol bilgisayari olmasi kotuymus.

Yorum

Insignia'ların yol bilgisayarı ve orta konsoldaki ekranları gerçekten D segmentine yakışmayacak basitlikte. Bir de makyaj öncesi ekransız modellerde BT olmaması büyük eksik.

Yeni kasalarda ise Cosmo donanımda bile navigasyonun standart olmaması gibi gariplikler var.

Maalesef yol bilgisayarı ve multimedya konusunda Insignia hep eksikleri olan bir model oluyor.

Yorum

2005 model eski aracimda bile cift yol bilgisayari vardi. 3 gun sonra uzun yola gidecegim. Demek ki herseyi sifirlayacagim.

Bu arada aldigimdan beri 285km yol yaptim. Ortalama hizim 27, ortalama yakit tuketimi 9,3.

Androidli iyi bir cihaz almaya karar verdim fakat kapi acik uyarisi falan cok itici. Grafikleri alt menulere girince ozensiz. Orta ekrana dokunmakda surus esnasinda zahmetli.

Yorum

Evet arkadaslar, baska androidli cihaz kullananlar var mi?

İlgili bolumde konular cok eski ve muhtemelen yeni arayuzlu modeller cikmis olmali.

Youtube'da hemen hemen tum videolari izledim ama hic yararli olmadi. Menuler arasi gecis yapip yapip duruyorlar.

Mesela spotify uygulamasini indiren var mi? Telefondaki gibi mi calisiyor?
              Yandex, google haritalar mesela..

Telefonu eslestirme var, nasil gozukuyor vs..

Aslinda istanbul rahmanlardayim. Bulusmalariniz oluyordu, kullananlarin cihazlarini incelemek isterim. İnternetteki videolar cok yuzeysel

Yorum

Eşimin aracında Navimex android'li cihaz kullanıyorum. Uygulamalar telefondaki gibi çalışıyor, örneğin navigasyon için ben Here WeGo kullanıyorum. Telefon eşleştirme ile görüşmeler cihaz üzerinden yapılabiliyor, yine bt üzerinden müzik dinlenebiliyor ancak bizdeki cihazda Android Auto yok.

Ankara'da olduğum için birlikte inceleme şansımız yok maalesef. Cihazın eksileri olarak, ilk açılış süresiz uzun. Bu durum biraz sıkıcı... Ancak ben aracı en az 1 dk ısıtarak yola çıktığım için bu durumu çok dert etmiyorum. Diğer eksisi ise maalesef eski nesil ve düşük donanımlı tüm Android cihazlar gibi zaman içinde yavaşlaması, neredeyse hiç uygulama yüklemiyorum ama yine de yavaşlama var.

Yorum

Cok tesekkurler. Hala arayis icindeyim. Ebay'da dvd 800 set yakaladim ama vauxhall marka. Belki bunlarda logolar rom bellege alinmissa silmesi zahmetli oluyor.

Hangi kablolarin degisecegini internette bulmam lazim. Anladigim kadari ile kimse cd400 den cd500 ya da dvd800 e gecmemis

Yorum

İşleniyor...
                  X