Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amörtisör

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Amörtisör

selamlar, arkadaşlar bugün taş asfaltta giderken muhtemel sağ ön amörtisörden lıkır lıkır ses geliyor, aracı 0 aldm aldıgımdan beri var bu ses, özellikle sağ taraf, bu arada aracım insignia

Normal asfaltta yok, tümseklerden gecerkende olmuyo genellikle tekerin hafif boşa düştüğü durumlarda oluyo ya da daha keskin kesitlerden gectigimde

Yorum

Kaliper pimi olabilir. Ses yapan yerde hafif frene dokunarak geçtiğinizde ses kesiliyor ise sesin kaynağı Kaliper pimleridir.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Bu konu sanki yeni bir araçta daha konuşulmuştu forumda geçen sene, kimin aracıydı tam hatırlayamadım. osafa mı böyle bir nikti sanki onun aracında da sağ taraftan bu ses duyuluyordu ama ne olduğunu servis bulamamıştı. forumu bir araştırmak gerek.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Muhtemelen servise gidince onlarda bulamayacak, bende seslere karşı hasta bi adamım grubumuzda ankarada yasayan dostlarımız varsa onların araclarına da binmek isterdim aslında, bu tip bozuk yollardaki sesleri kıyaslamak acısından

Yorum

Makyajlı Insignia'da amortisörler çok sessiz ama eski kasada bozuk yollarda "lokurtu" şeklinde sesler geliyor. (belki de eskidiği içindir, bilemiyorum)

Yorum

zaten çıkan ses amortisör değildi o arkadaşın diye hatırlıyorum. amortisörler değişmesine rağmen ses devam etmişti.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bencede amörtisör degil baska birseyin vurması carpması gibi

Yorum

İşleniyor...
                X