Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites Kolunun İleri Geri Oynaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Aynı sıkıntı bende de var vites değitirip gaza basınca vites anlık kendini ileri atıyor sonra ayağınıız gazdan çekince viteste kendini bırakıyor.
    Gidişatı yada kullanımı çok etkielyen birşey değil tabi ama görünce bende yazmak istedim.

Bu konuda gerçekten birşey yapmak gerekiyor mu !! kararsız kaldım bu şekilde kullanıyorum hep.
    Aciliyeti olan bir sıkıntı ise yada ilerde daha fazla maliyet açacak bir sıkıntı ise ilgili ve bilgili bir arkadaştan cevap almak isterim bende

Yorum

bende de sadece 4. viteste gaz verip çektiğim zaman ileri geri hareket ediyor, diğer hiç bir viteste yapmıyor bunu
      Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cajalon View Post
        Aynı sıkıntı bende de var vites değitirip gaza basınca vites anlık kendini ileri atıyor sonra ayağınıız gazdan çekince viteste kendini bırakıyor.
        Gidişatı yada kullanımı çok etkielyen birşey değil tabi ama görünce bende yazmak istedim.

Bu konuda gerçekten birşey yapmak gerekiyor mu !! kararsız kaldım bu şekilde kullanıyorum hep.
        Aciliyeti olan bir sıkıntı ise yada ilerde daha fazla maliyet açacak bir sıkıntı ise ilgili ve bilgili bir arkadaştan cevap almak isterim bende

Hoş geldiniz, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz
        InsigniaTEAM

Yorum

Teşekkürler ,
          Ewet aklımdan geçti aslında öyle birşey yapmak ama fırsat olmadı.
          Bugün el atacağım
          Görüşmek Üzere..

Yorum

İşleniyor...
          X