Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia K&N Performans Hava Filitresi Uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia K&N Performans Hava Filitresi Uygulaması

Arkadaslar bu filitre hakkimda iyi yada kötü deneyimleriniz varsa paylasirsaniz alan yada almayi düsünenlere faydasi dokunur . Ben uyguladim fotoraflari ve linki paylasiyorim Amazondan aldim alma sebebim fermonstan ziyade filitrenin ömürlük olmasi ve yikayip tekrar kullanabilmem, kaldiki kagıt hava filitresinden daha iyi hava almasi mutlala iyidir diye düsünüyorum.Istedigimiz zaman cikarip temizlemek faydalidir herhalde . Temizlik kitiyle beraber kargo ücreti olmadan 71 euro .

​​​​​​​

Güle güle kullanın. Ben K&N değil BMC kullanıyorum. Motoru rahatlatması ve uzun ömürlü olması kağıt filtre yerine almak için yeterli sebepler.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Güle güle kullanın. Ben K&N değil BMC kullanıyorum. Motoru rahatlatması ve uzun ömürlü olması kağıt filtre yerine almak için yeterli sebepler.
      Aynen Katiliyorum bu sebebler gayet yeterli zaten filitreyi elinize aldiginizda kaliteyi hissediyorsunuz .

Yorum

Buda performans testi videosu.

Yorum

Bu filtreden bende kullandım su bir gerçek daha fazla oksijen aldığı için yanma daha fazla oluyor ve performansta artısı var benim gibi sürekli devirli kullananlarda yakıt miktarı 1 lt artırıyor

Dikkat edilmesi gereken bir hususta temizlik kitinin kaliteli olması ve düzgün temizlik yapılması zamanla filtredeki yağ map ve maf sensörü nu kirletiyor

Bunun dışında güze
          Güle güle kullanin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
            Bu filtreden bende kullandım su bir gerçek daha fazla oksijen aldığı için yanma daha fazla oluyor ve performansta artısı var benim gibi sürekli devirli kullananlarda yakıt miktarı 1 lt artırıyor

Dikkat edilmesi gereken bir hususta temizlik kitinin kaliteli olması ve düzgün temizlik yapılması zamanla filtredeki yağ map ve maf sensörü nu kirletiyor

Bunun dışında güze
            Güle güle kullanin
            Selam Peki normal kullanimda yakitta bir artis yada azalma söz konusu mu ? Dediginiz sensörler kirlendiginde degistiriliyor mu yoksa temizleniyor mu ve bu nekadar bir zamanda oluyor tahmini ? Tesekkürler .

Yorum

Sensörler temizleniyor zaman belirsiz bir çok etkeni var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                Sensörler temizleniyor zaman belirsiz bir çok etkeni var
                Tesekkür ederim sagolun .

Yorum

Yakıt tüketimi kullanım stiline göre değişmekle birlikte; düşük devirlerde araç daha fakir karışımla çalışacak; daha az yakıt tüketecek ancak üst devirlerde daha fazla karışım oluşturabilmesi mümkün olduğundan tüketim artacaktır.

Yorum

KN yi ben de kullandım ve memnun kaldım. Aracı özellikle üst devirlerde rahatlatıyor. Ufaktan sportif bir ses de veriyor. Filtrenin temizlenmesi hususu biraz hassas yalnız, iyice kurutmek gerekiyor.

İnsignia anılarım depreşti be
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                      Yakıt tüketimi kullanım stiline göre değişmekle birlikte; düşük devirlerde araç daha fakir karışımla çalışacak; daha az yakıt tüketecek ancak üst devirlerde daha fazla karışım oluşturabilmesi mümkün olduğundan tüketim artacaktır.
                      Selam üst devirden kastinoz 3000 bin devir üstümü ? Ben ortalama 2000 maximum 2500 devirde kullaniyorum tabi sinirsiz otobana ayda yilda bi cikinca afetmiyom .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post
                        KN yi ben de kullandım ve memnun kaldım. Aracı özellikle üst devirlerde rahatlatıyor. Ufaktan sportif bir ses de veriyor. Filtrenin temizlenmesi hususu biraz hassas yalnız, iyice kurutmek gerekiyor.

İnsignia anılarım depreşti be
                        Evet temizlik kismi biraz zor . Insignizi sattiniz herhalde bende satiliga koydum ama yazan yok :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Evet temizlik kismi biraz zor . Insignizi sattiniz herhalde bende satiliga koydum ama yazan yok :-)
                          2015 yılında sattım. İnsigniayı sattıktan sonraki 3. aracıma biniyorum şuan. Şimdi beni topa tutacaklar ama satmak için ilana koyarsanız satılıyor

Ama şunu da belirteyim. Sattıktan sonra yolda her insignia gördüğünüzde şöyle bir iç geçireceksiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip View Post

2015 yılında sattım. İnsigniayı sattıktan sonraki 3. aracıma biniyorum şuan. Şimdi beni topa tutacaklar ama satmak için ilana koyarsanız satılıyor

Ama şunu da belirteyim. Sattıktan sonra yolda her insignia gördüğünüzde şöyle bir iç geçireceksiniz.
                            Orasi kesin ama su varki zor satiliyor bakin bu benim ilanim 300 400 kisi bakti kimse aramadi fiyatida uygun . Merhaba, ben aracımı AutoScout24 üzerinden satıyorum. Opel Insignia 2.0 CDTI Sports Tourer ecoFLEXStart/Stop Business - Son fiyat: € 16.999,-

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Orasi kesin ama su varki zor satiliyor bakin bu benim ilanim 300 400 kisi bakti kimse aramadi fiyatida uygun . Merhaba, ben aracımı AutoScout24 üzerinden satıyorum. Opel Insignia 2.0 CDTI Sports Tourer ecoFLEXStart/Stop Business - Son fiyat: € 16.999,-
                              http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=298086724
                              Ben Türkiye için düşünmüştüm. Oralarda işler nasıl gidiyor hiç bir fikrim yok.

Yorum

İşleniyor...
                              X