Duyuru

Collapse
No announcement yet.

flexi ride şasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• flexi ride şasi

2. El insignia alacagim her seferinde sizde flexiride varmi diye soruyorum
    Hangi model yılının hangi motor seçeneğinin hangi paketinde standart olarak bu donanimin oldugunu gosteren sabit bir baslik ayarlayabilir misiniz.

opc ler hariç flexride standart gelmiyor diye biliyorum.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Buradaki linkte istediğiniz bilgiler mevcut kolay gelsin.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Kendi aracım, düşünürseniz inceleyin, flexridelıdır. Telefon numaram 0 532 696 92 80
        https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6538263/detay/
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

1.4 t hariç diğer motorlarda flexiride opsiyon dur. Yani en dolu cosmo yada sport donanımlarda bile standart değildir.+ opsiyonel bir seçenektir.. bu arada kingdragon abimizin aracı kaçırılmayacak bir araçtır. .

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tesekkurler en erken 6 ay sonra alabilirim.
            Ins bakalim zaman ne gosterecek.
            Bilgiler ve teklif icin sagolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
              Kendi aracım, düşünürseniz inceleyin, flexridelıdır. Telefon numaram 0 532 696 92 80
              Arac supermis ancak simdilik 2.0 cdti daha cazip geliyor

Yorum

sadece 1.6 turbo sport modelinde,opc modelinde ve 4*4 modellerinde standarttır.
                Opsiyonel olarak sadece benzinli ve dizel cosmo modellerinde gelebilir.Makyajlı 1.6 dizellerdede opsiyonel olarak alınabilir.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                  Maşallah. Kilometresi de ne kadar düşükmüş. Hayırlısı olsun.
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: boksbody View Post

Arac supermis ancak simdilik 2.0 cdti daha cazip geliyor
                    2011 2.0 CDTI Edition Elegance aracım, renk beyaz. Ben de 5-6 ay sonra satmayı düşünüyorum. Şu anda 64binde hatasız O zamana kadar almamış olursanız benim için potansiyel alıcısınız 6 ay sonra 75 bin km olur.
                    1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                    2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                    3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post

2011 2.0 CDTI Edition Elegance aracım, renk beyaz. Ben de 5-6 ay sonra satmayı düşünüyorum. Şu anda 64binde hatasız O zamana kadar almamış olursanız benim için potansiyel alıcısınız 6 ay sonra 75 bin km olur.
                      Hadi hayırlısı diyelim

Yorum

flexiride bambaşka imkanı olan arkadaşlar almalı mutlaka araba resmen size ayak uyduruyor.

Yorum

İşleniyor...
                        X