Selam arkadaslar yagisli bir havadan sonra ertesi gün filitreyi bir söktüm filitrenin altinda olan pamuk ve hava filitresi muhafaza kutusu islanmisti bu norma mi ? Cok dikkat ettim takarken ama kenarda hava filitresinin turuncu pilastigini götebiliyorum 3 5 mm aciklik var sorun nedir acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hava Filitresi Islanıyor Bu Normal mi ?
Collapse
X
-
Normal değil. Hava filtresininorada zeminden suyu almasını engelleyen bir sistem vardır. Bu arızalı yada serviste takılmamış olabilir.
buna benzer bir durumu bir araç yaşadı. Ve bloğa su girdi. Piston kırıp blok çatlattı. Acilen servise götürünüz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostNormal değil. Hava filtresininorada zeminden suyu almasını engelleyen bir sistem vardır. Bu arızalı yada serviste takılmamış olabilir.
buna benzer bir durumu bir araç yaşadı. Ve bloğa su girdi. Piston kırıp blok çatlattı. Acilen servise götürünüz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostOrada su olması hayra alamet değil. Gösterin bir an önce
Yorum
-
Bugün bir tanesi opel servisi olmak üzere 3 tane servis dolastim . 3 serviste biraz su olmasinin normal oldugunu söyledi ben servise hava filitresi kutusunda su tanecikleri oldugunuda söyledim . Yag kapaginda su yoksa sorun yok dediler özel servisin biri biraz su cekmesi normalmis dedi. Opel servisi icerisi sicak disari cok soguk havalardan kaynaklaniyor normal dedi . Aslinda icim rahat deil 25 mayista fransaya gidecegim oradada gösterecegim ordanda tatmin olmassam türkiyedede gösterecem . Rica etsem sizde bol yagisli havadan sonra yada soguk bir gece sicak bie gündüzde sonra kontrol edeniniz olurda buraya yazarsa harbi cok memnun olurum .
Yorum
-
Kendim haba filitresinin hava aldigi borulari gören yeri söktüm hersey yerli yerinde görünüyor . Linki atiyorum belki bu sekilde soeunla karsilasan olursa faydalanir. https://youtu.be/LaH8Qo4eKlo
Yorum
-
Kemal hocam hava filtresinde su olmaz oluyorsa hava filtresinin kutusunda çatlak vardır su alması için tampona üstüne kadar su içinde kalması lazım ve çalışır olması lazım bunun dışında su olmaz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
O biraz su çekmesi normal diyen ustadan yazılı belge alaydınız. Blok çatlattığında gidip ustayı çatlatırdık.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Videoyu dikatli izleyince yere bakan kisimda kücük bir vida deiligine benzer bir delik gördüm önceden bida varmiydi bilmiyorum ama belki oradan su gelir diye vida taktim vida cok uzun oldugu icin sonuna kadar sikmadim bilmiyorum acaba dogrumu yaptim .
Son düzenleme: kemal6190; 02.05.2017, 19:09.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostVideoyu dikatli izleyince yere bakan kisimda kücük bir vida deiligine benzer bir delik gördüm önceden bida varmiydi bilmiyorum ama belki oradan su gelir diye vida taktim vida cok uzun oldugu icin sonuna kadar sikmadim bilmiyorum acaba dogrumu yaptim .
1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum