Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Multimedya sistemi sürekli kapanıp açılıyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
    geçmiş olsun sigorta panelinde acaba bir gevşeklik olabilir mi ilgili sigortanın. ilgili sigortayı bulup acaba kontrol etseniz. bastırıp yerleştirme ya da yeni bir sigortayla değiştirme, sesin falan gitmesi komple yazılımdan ziyade elektrik kesintisi gibi geliyor sanki. multinin buton ışıklarıda sönüyor sanırım.
    Evet hocam, sanki fişi çekmiş gibi oluyor; daha önce kendi kendine düzelmiş ve 1.5 yıldır hiç yapmamıştı. Bu yüzden yazılımsal olma ihtimali var.

Dün akşam akü kutup başını söktüm, düzelmiş gibi görünüyor. Şimdi eşime sordum; bugün de yapmamış.

Yorum

Bu durum birkac ay önce benim de başıma geldi. Hala da devam ediyordu, akü kutup başını söküp taktım düzeldi gibi ama tekrarlar ise servise gideceğim yazılım güncelleme için. Ayrıca anahtarsız giriş çalışmıyordu kapidan ses geliyordu kapatirken, soket cıkmış 50tl ye hallettirdim ki servise kapıyı kontrol edin dememe rağmen sökmediler kapı dosemesini, hatya hafta ici getirin 2 gun inceleyelim dediler bu sorundan dolayı, ve 10dk da 50tl ye sorun halloldu, bazen servise gitmeye korkuyorum sırf bu yüzden.
      2014 Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 170hp AT + Flex Ride + Navi + Çevre Görüş + Park'n Go + Kış Paketi

Yorum

İşleniyor...
      X