Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Analog saat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Analog saat

selamlar cümleten, arkadaslar aracım 2017 insignia cosmo, radyoyu kapattıgımda sag üst kosede digital saat, sol üst kösede sıcaklık derecesi var ancak ben ekranda analog saatin görünmesini istiyorum fakat bir türlü etkinlestiremedim, yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Kapatma düğmesine bir kere basınca ses kesme işlemini yapar. Basılı tutunca kapanır. Ekrana dediğiniz analog saat görüntüsü gelir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Kapatma düğmesine bir kere basınca ses kesme işlemini yapar. Basılı tutunca kapanır. Ekrana dediğiniz analog saat görüntüsü gelir.
      Ben kapatma tusuna basili tuttugumda sistem kapaniyor ekran karariyor. Yani simsiyah oluyor. Analog saat gorunmesi icin multimedya sistemi acikken sag ust kosede ki dijital saate dokundugumda analog ekran karsima cikiyor. Sistemi kapattiktan sonra vakit gecmesi mi gerekiyor acaba ekranda analog belirmesi icin ya da herhangi bir ayari varda ben mi goremedim bu arada aracim 2016 kasim ayi uretimli insignia sport. Herkese iyi forumlar dilerim..
      cCc

Yorum

Yeni modellere koydukları cihazların farklı davranışları olabiliyor. Bizdekilerde sistem kapanınca ekran kapanmıyor, analog saat görüntüsü geliyor. Belki de dediğiniz gibi bir ayarı vardır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Dijital saatin üstüne bi kere tıkla analog saat geliyo ekrana

Yorum

Arkadaşlar, yeni konu açmak istemedim.
            2014 makyajlı 1.6t de takılı usb bellekten mp3 dinledik. Açma kapama düğmesine basılı tutunca ekran kapandı. Öncesinde şarkıyı durdurduk. Aracı stop ettik. Aracı tekrar çalıştırdığınızda şarkı çalmıyor orası tamam ama arka planda çalmaya devam ediyor ki tekrar mp3 u açtığımda şarkı devam ediyor görünüyor veya geç açınca başka şarkılara geçmiş oluyor. Şarkıların kendi kendine çalmamasi için ne yapmak lazım?
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ben de bugün flash bellek taktım ama bi türlü okumadı...Hem de 3 farklı flash bellek....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
                Ben de bugün flash bellek taktım ama bi türlü okumadı...Hem de 3 farklı flash bellek....
                alala sizinki de ilginç olmuş..bazen araçlarımız kurallara aykırı hareket ediyor..

Ben de aracı çalıştırdığımızda arka planda şarkının çalmaya devam etmemesi için aracı stop etmeden önce kaynaklardan fm radyoyu seçiyorum.. ama her defasında bununla uğraşmak can sıkıyor..
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post

alala sizinki de ilginç olmuş..bazen araçlarımız kurallara aykırı hareket ediyor..

Ben de aracı çalıştırdığımızda arka planda şarkının çalmaya devam etmemesi için aracı stop etmeden önce kaynaklardan fm radyoyu seçiyorum.. ama her defasında bununla uğraşmak can sıkıyor..
                  Bugün sıkıntısız bi şekilde okudu...Arka plan ve radio konusunda size katılıyorum....

Yorum

İşleniyor...
                  X