İyi akşamlar arkadaşlar. Benim aracın yağ değişim zamanı geldi, bu hafta sonu değil ama önümüzdeki hafta sonu Kastamonu sanayide ustamızın yolunu tutacağız bakalım. Parçaları herzaman olduğu gibi (polen, hava, yağ filtreleri) internetten GM lisanslı orjinal ürünleri satın aldım, kargoya veriliyor yarın nasipse. Bu sefer standardın dışında yaptım ama kışın hem akünün zayıflığından hemde kendim 20 bin km önce aldığımdan beri hem kendim, hemde önceki sahibinin ne zaman değiştirdiğini bilmediğimden dolayı kışın çalıştırırken sanki ateşlemede geçikme yaşattı gibime geldi, GM'nin 4'lü buji setini de siparişe ekledim.
Ancak aklıma dava katibimizin "peki buji kablolarını ne yaptınız şefim?" deyince aklıma takıldı. Buji değişimi esnasında bu kablo demeti de değişiyor mu? değişiyorsa internet üzerinden satın alınabilecek herhangi bir satış linki maalesef bulamadım. Bu konuda tebrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Ancak aklıma dava katibimizin "peki buji kablolarını ne yaptınız şefim?" deyince aklıma takıldı. Buji değişimi esnasında bu kablo demeti de değişiyor mu? değişiyorsa internet üzerinden satın alınabilecek herhangi bir satış linki maalesef bulamadım. Bu konuda tebrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Yorum