Merhaba arka ve öne 20 mm einbach pro spacer + 30 mm einbach pro kit yay taktim . 245 45 r18 lastikler mevcut görüntü süper oldu ama spacerle mi alakali bilmiyorum direksiyon tepkileri bi tuaf oldu sanki düz yolda direksiyonu birakinca yol düpdüzse sorun yokta hafif egimli yolda hemen sapma yapiyor sag yada sol iki tarafada . Direksiyon sertlesti gibi direk direksiyonu iki elle tutarken bazen hissediyorum direksiyon oynuo gibi saga sola sanki biri disardan tekerleri döndürüyor hissi oluyor :-) Sökmeyi düsünüyorum ama biryandanda güzel gözüküyor okadar para verdim cözümü var mı ? Kisliklara göre yazliklarda orjinal haldeykende direksiyon eyimli yerlere gitmeyi seviyordu taban genis oldugu icin ama simdi iyice cogaldi . Rot balans yapsak düzelir mi ? Direksiyon agirligi normalmi ve direksiyon hissi zayif gibi yardiminizi bekliyorum . Tesekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Orjinal Spacer Kullanan var mı ?
Collapse
X
-
güncellemeleriniz hayırlı olsun öncelikle. ama niçin bir kaç resim çekip bizlerle paylaşmıyorsunuz merak ediyoruz yani ) :-) :-)
- 19inc jant kullanan biri olarak biraz direksiyon sertliği sanki bozuk asfalt veya zeminde sapma yapar gibi hissetmeniz herşey normal geliyor. ama araç yola yapışıyor.
Sizde spacer vs durumu farklılaştırmış olabilir. direksiyon hissi zayıf derken aksine araç hemen tepki veriyor burnunu çevirdiğiniz yere sokuyor.
sizin aracı şuan kullanmak isterdim anlattıklarınızdan dolayı, cidden merak ettim tepkileri.
Ben geçen pazar günü limitleri zorladım aracın, keskin virajlarda hız kesmeden girdim, ne bileyim sert şekilde direksiyon kırdım, maşallah Allah kaza bela vermesin bu araçlar yola yapışıyor.
rot balanslık bir konu olacağını sanmıyorum yinede baktırın çok zamanınızı almaz.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postgüncellemeleriniz hayırlı olsun öncelikle. ama niçin bir kaç resim çekip bizlerle paylaşmıyorsunuz merak ediyoruz yani ) :-) :-)
- 19inc jant kullanan biri olarak biraz direksiyon sertliği sanki bozuk asfalt veya zeminde sapma yapar gibi hissetmeniz herşey normal geliyor. ama araç yola yapışıyor.
Sizde spacer vs durumu farklılaştırmış olabilir. direksiyon hissi zayıf derken aksine araç hemen tepki veriyor burnunu çevirdiğiniz yere sokuyor.
sizin aracı şuan kullanmak isterdim anlattıklarınızdan dolayı, cidden merak ettim tepkileri.
Ben geçen pazar günü limitleri zorladım aracın, keskin virajlarda hız kesmeden girdim, ne bileyim sert şekilde direksiyon kırdım, maşallah Allah kaza bela vermesin bu araçlar yola yapışıyor.
rot balanslık bir konu olacağını sanmıyorum yinede baktırın çok zamanınızı almaz.Son düzenleme: kemal6190; 19.04.2017, 14:07.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostBen cla'da kullanıyorum sorun yok. Insigniaların direksiyonu normalde de garip tepkiler veriyor. Büyük jantlarda sağa sola boyun bükmeler falan.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Posttitreme varsa ya montajı yanlış yapmışsınız ya da tornacı işi bir spacer almışsınız demektir. Bijonları söküp bir daha sıkın, ilkinden sonra çaprazındakini, ama teker teker tam sıkmadan, en son hepsini tam sıkacaksınız.
Yorum
-
-
Ekstra ağırlık yapıyor, alüminyum gibi hafif bir malzeme de olsa ama çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ön takımı atıyorum 50.000 km'de elden geçirmek yerine belki 40.000 km'de elden geçirirsiniz olur biter. Ben de şimdiye kadar hemen hemen tüm araçlarımda kullandım spacer. Şöyle kötü bir yanı var bu sefer orijinal jantıyla kullanacağım diyorum sadece spacerla bir süre geçiriyorum sonra bakıyorum beni kesmiyor gidip büyük jant lastik alıyorum. Boşuna masraf yani, arasam şimdi garajdan bir sürü uzun bijon spacer falan çıkar değişik ölçülerde.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostEkstra ağırlık yapıyor, alüminyum gibi hafif bir malzeme de olsa ama çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ön takımı atıyorum 50.000 km'de elden geçirmek yerine belki 40.000 km'de elden geçirirsiniz olur biter. Ben de şimdiye kadar hemen hemen tüm araçlarımda kullandım spacer. Şöyle kötü bir yanı var bu sefer orijinal jantıyla kullanacağım diyorum sadece spacerla bir süre geçiriyorum sonra bakıyorum beni kesmiyor gidip büyük jant lastik alıyorum. Boşuna masraf yani, arasam şimdi garajdan bir sürü uzun bijon spacer falan çıkar değişik ölçülerde.
Yorum
Yorum