Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Spacer Kullanan var mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal Spacer Kullanan var mı ?

Merhaba arka ve öne 20 mm einbach pro spacer + 30 mm einbach pro kit yay taktim . 245 45 r18 lastikler mevcut görüntü süper oldu ama spacerle mi alakali bilmiyorum direksiyon tepkileri bi tuaf oldu sanki düz yolda direksiyonu birakinca yol düpdüzse sorun yokta hafif egimli yolda hemen sapma yapiyor sag yada sol iki tarafada . Direksiyon sertlesti gibi direk direksiyonu iki elle tutarken bazen hissediyorum direksiyon oynuo gibi saga sola sanki biri disardan tekerleri döndürüyor hissi oluyor :-) Sökmeyi düsünüyorum ama biryandanda güzel gözüküyor okadar para verdim cözümü var mı ? Kisliklara göre yazliklarda orjinal haldeykende direksiyon eyimli yerlere gitmeyi seviyordu taban genis oldugu icin ama simdi iyice cogaldi . Rot balans yapsak düzelir mi ? Direksiyon agirligi normalmi ve direksiyon hissi zayif gibi yardiminizi bekliyorum . Tesekkürler

güncellemeleriniz hayırlı olsun öncelikle. ama niçin bir kaç resim çekip bizlerle paylaşmıyorsunuz merak ediyoruz yani ) :-) :-)
    - 19inc jant kullanan biri olarak biraz direksiyon sertliği sanki bozuk asfalt veya zeminde sapma yapar gibi hissetmeniz herşey normal geliyor. ama araç yola yapışıyor.
    Sizde spacer vs durumu farklılaştırmış olabilir. direksiyon hissi zayıf derken aksine araç hemen tepki veriyor burnunu çevirdiğiniz yere sokuyor.
    sizin aracı şuan kullanmak isterdim anlattıklarınızdan dolayı, cidden merak ettim tepkileri.
    Ben geçen pazar günü limitleri zorladım aracın, keskin virajlarda hız kesmeden girdim, ne bileyim sert şekilde direksiyon kırdım, maşallah Allah kaza bela vermesin bu araçlar yola yapışıyor.
    rot balanslık bir konu olacağını sanmıyorum yinede baktırın çok zamanınızı almaz.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      güncellemeleriniz hayırlı olsun öncelikle. ama niçin bir kaç resim çekip bizlerle paylaşmıyorsunuz merak ediyoruz yani ) :-) :-)
      - 19inc jant kullanan biri olarak biraz direksiyon sertliği sanki bozuk asfalt veya zeminde sapma yapar gibi hissetmeniz herşey normal geliyor. ama araç yola yapışıyor.
      Sizde spacer vs durumu farklılaştırmış olabilir. direksiyon hissi zayıf derken aksine araç hemen tepki veriyor burnunu çevirdiğiniz yere sokuyor.
      sizin aracı şuan kullanmak isterdim anlattıklarınızdan dolayı, cidden merak ettim tepkileri.
      Ben geçen pazar günü limitleri zorladım aracın, keskin virajlarda hız kesmeden girdim, ne bileyim sert şekilde direksiyon kırdım, maşallah Allah kaza bela vermesin bu araçlar yola yapışıyor.
      rot balanslık bir konu olacağını sanmıyorum yinede baktırın çok zamanınızı almaz.
      Merhaba arkaya ve öne 20 mm lik taktim bilmiyoeum genia tabanli lastikler zaten biraz saga sola nerde yamukluk varsa gider bana ni öyle geliyor bilmiyoeum ama birkac yeede öne spacer takilinca direksiyon sertlesecegi ve tepkilerin zayifliyacagi yaziyordu . Resimleri atarim atmayi düaünüyordun zaten pek vaktim olmadi . Birde tamirciler spaceelerin ön takimi bozacagini yazdi . Sizde ön arka kac mmlik spacer var montaji yaparken saplamalari 5 mm kesmek zorunda kaldim sizdede öyle oldu mu ? yorumunuz icin tesekkürler .
      Son düzenleme: kemal6190; 19.04.2017, 14:07.

Yorum

Birkac fotograf ekliyorum istenirseniz tekrar daha güzel cekip eklerim .

Yorum

Ben cla'da kullanıyorum sorun yok. Insigniaların direksiyonu normalde de garip tepkiler veriyor. Büyük jantlarda sağa sola boyun bükmeler falan.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
            Ben cla'da kullanıyorum sorun yok. Insigniaların direksiyonu normalde de garip tepkiler veriyor. Büyük jantlarda sağa sola boyun bükmeler falan.
            245 tabanda saga sola olayina eyvallah alistimda bu titreme enteresan lastikler 2011 dotlu balans ayari yaptim . Titreme devam ediyor kisliklari takip bir deniyecem . Balansi yapan usta jantlar düzgün dedi ama lastikler hafiften yalpaliyor dedi dönerken bilmiyorum etkisi olur mu geeci ayni lastikleri gecen yazda kullandim sorun yoktu .

Yorum

titreme varsa ya montajı yanlış yapmışsınız ya da tornacı işi bir spacer almışsınız demektir. Bijonları söküp bir daha sıkın, ilkinden sonra çaprazındakini, ama teker teker tam sıkmadan, en son hepsini tam sıkacaksınız.

Yorum

Bu arada memlekette ne kadar çok dacia var öyle.

Yorum

titreme varsa ya montajı yanlış yapmışsınız ya da tornacı işi bir spacer almışsınız demektir. Bijonları söküp bir daha sıkın, ilkinden sonra çaprazındakini, ama teker teker tam sıkmadan, en son hepsini tam sıkacaksınız.
                  Montajda sikinti yok tork anahtariyla hepsi ayarladindi 1 2 bin km sonra yine kontrol ettim . Gecen yaz titreme yok yazmistim ama düzelteyim ben jantlari 2. el olarak aldim üstünde fabrika cikisli potenzalar vardi bugün tesadüfen yine insignia forumda bu lastikler icin konu acilmis nekadar balansta yapilsa ufakta olsa titriyor direksiyon die. Gecen yaz sadece 1 ay kullandim potenzalari ozaman araba stock oldugu icin direksiyona okadar dikkat etmedim belkide . Bugün kisliklari takacagim bakalim eger titremezse kafam rahat olarak tekrar yazliklari takip kullanacagim titremesinide artik umursamiycam insallah : -) Sizce öne ve arkaya taktigim spacerler ön takima ve akslara zarar verir mi ? Bizim arabalari 20 mm toleransi kaldirabilir mi ? Bu arada spacerler Einbach pro spacer .

Yorum

Bu arada memlekette ne kadar çok dacia var öyle.
                    Evet az yakiyor die avrupalilar cok tutuyo bu arabalari . Adamlar umursamiyor herzaman orjinal takiliyorlar ama biz araba alsak en kötü bi jant bakariz :-)

Yorum

Ekstra ağırlık yapıyor, alüminyum gibi hafif bir malzeme de olsa ama çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ön takımı atıyorum 50.000 km'de elden geçirmek yerine belki 40.000 km'de elden geçirirsiniz olur biter. Ben de şimdiye kadar hemen hemen tüm araçlarımda kullandım spacer. Şöyle kötü bir yanı var bu sefer orijinal jantıyla kullanacağım diyorum sadece spacerla bir süre geçiriyorum sonra bakıyorum beni kesmiyor gidip büyük jant lastik alıyorum. Boşuna masraf yani, arasam şimdi garajdan bir sürü uzun bijon spacer falan çıkar değişik ölçülerde.

Yorum

Ekstra ağırlık yapıyor, alüminyum gibi hafif bir malzeme de olsa ama çok fazla sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ön takımı atıyorum 50.000 km'de elden geçirmek yerine belki 40.000 km'de elden geçirirsiniz olur biter. Ben de şimdiye kadar hemen hemen tüm araçlarımda kullandım spacer. Şöyle kötü bir yanı var bu sefer orijinal jantıyla kullanacağım diyorum sadece spacerla bir süre geçiriyorum sonra bakıyorum beni kesmiyor gidip büyük jant lastik alıyorum. Boşuna masraf yani, arasam şimdi garajdan bir sürü uzun bijon spacer falan çıkar değişik ölçülerde.
                        Aynen orda hakli olabilirsiniz benim kafam 20 zoll Asa gt2 die bir jant takildi et 20 her et degeri var gerci ama suanki spacer takili et yakalamak icin orjinal et 41 -20= 21 Et yanlis hesaplamiyorsam almak gerek 1000 euro civarinda ama artik yeteri kadar masraf yaptim bu is belki ileriki senelere olur .

Yorum

İşleniyor...
                        X