Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2017 insignia 1.6 dizel otomatik yakit tüketimi hakkinda !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2017 insignia 1.6 dizel otomatik yakit tüketimi hakkinda !

Merhabalar Arkadaşlar ,

Aracımı yeni aldım 1.6 otomatik dizel İnsignia 2017 model 300 km de henüz ancak araç kalkışlarda ve 3. vitese geçene kadar ortalama 30 -39 Litre /100 km de gösteriyor .

Ortalama 10-11 litrelerde yakıyor . Yakış sürekli böylemi olacak moralim bozuluyor kalkışlarda ekrandan gözümü alamıyorum

Bilgi rica ederim

39 gösterip 11 e Razı ediyor. Aracınız hayırlı olsun motor ilk ısınırken ve performanslı anlık Değerler. Gözünüzü uzak tutun göstergeden ve keyfini Çıkarın derim. Aracı yeni kullanan biri olarak iyi Değerler bence
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

17000 km ortalamam 7.2 lt...

Yorum

Hayırlı olsun Araç yeni olduğu için yakıt sarfiyatına takılma derim 1000 km den sonra düşüş başlar benim ortalamam 8 keyfine bak.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Yeni araç bir süre fazla yakar, 1000-3000-5000 gibi düşer, anlığa ise Opel'de çok takılmayın. 1.5 dizel Megane kullanan bir akrabam benzinli Opel'de ilk kalkışta anlık tüketimi 39,9 görünce kalpten gidecektihaha
          InsigniaTEAM

Yorum

anlık değerlere bakarsanız konsantre olamaz mazallah kaza bile yaparsınız. ayrıca bu aracın bu şanzımanı 1-2 viteslerinde hantal olması sebebi ile fazla basma gereği gerektirir. halbuki sabırlı olunulabilse biraz kağnı gibi gitemeye rağzı olup devrini aldıktan sonra gaza basmayı arttırırsan yakıt tüketimin düşecektir. bende de var ben 1000km yeni oldum ve düşmeler yeni yeni başladı daha da düşecektir diye düşünüyorum. ve şunu da unutmayın bu aracın muadili bir pasat alsan 40bin tl superbe alsan 30 bin tl neredeyse fazla vereceksin. bu bahsettiğim araçlarda MAXİMUM 1lt az yakıyor biizim araçlardan lakin aradı fark ama o kadar çok ki kolayına kapancak gibi deği. Ben hep şöyle söylüyorum. İnsignia bırakın kedi segmentini BÜTÜN segmentler arasındaki alınacak EN İYİ FİYAT/PERFORMANS Aracıdır. Keyfinize bakın sadece...

Yorum

Aracı ay sonunda uzun yola vuracağım yaklaşık 2000 km olacaktır İstanbul-Aydın gidip geleceğim tekrardan foruma yazacağım güncel verileri herkese teşekkür ediyorum

Yorum

Anlık yakıt tüketimleri sağlıklı bilgi vermez. Zaten tüm araçlar en çok kalkış anındaki hızlanma da yakıt tüketir sabit hızla dur kalk yapmadan yaptığınız yolculuklar fabrika değerlerine sizi yaklaştırır. Uzun Yolda 90 kilometreye sabitleyip 400 500 kilometre 90 kilometre hızla giderseniz gerçekten yakıt tüketiminiz ne olduğunu göreceksiniz. Eğer 100 120 130 kilometre bantlarında giderseniz 7 litrelerr çok normal.

Yorum

Anlığa takılmayın.. ilk kalkışlarda çok fazla basmayın gaza 7-8 lere zaman içinde düşecektir.. hayırlı olsun bu arada..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

7000km oldu şehir dışı 5.2
                    İstanbul şehir içi 8.0 "Şehiriçi güzergahım çok kötü hergün bir tepeden inip başka bir tepeye çıkıyorum. Eğimsiz gittiğim yol yok gibi bir şey. Eğim deken bilen bilir hacıosman bayırından inip zekarıyaköy tepesine çıkıyorum.

Yorum

Bence 5.2 iyi bir değer. Gene de 100 üzeridir hızınız. Daha da düşebilir.

Yorum

Bu kadar düşük kmdeki aracın kalkış anlık yakıt ortalamasına bakmamalısınız. Hele ki tam otomatik vites ve ağır bir cüsseyse. Eğer otomatiklerde yakıt ortalamasını 5 kmlik dilimler halinde veren Ekonomi Trendi sayfası olsaydı oradan daha doğru veriler alabilirdiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ankara trafiğinde 5,6 - 6,2 arası değişiklik gösteriyor. Aracım 8.000 km de böyle bir araç için gayet başarılı, bir depo ile kışın 950 km civarı, havalar ısınmaya başkadı biraz daha artar 1100 civarı yapar gibi...
                          keyfine bakın bencede!!!

Yorum

5000 km'lik ortalamam (şehir içi-dışı karışık) 6.5 litre. Daha önceden 1.6 dizel DSG Octavia kullanıyordum, evet daha az yakıyordu ama verdiği güven ve konfor aynı değildi. Bir de aradaki kilo farkını düşünürsek bence gayet iyi.
                            2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo Otomatik

Yorum

Evet aracınız yeni daha bu aşamada kafaya takılacak bir durum yok aracın keyfini sürün bir süre sonra düzelecektir ekrana takılmayın

Yorum

İşleniyor...
                              X