Duyuru

Collapse
No announcement yet.

245 45 18 potenza re050a ses problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 245 45 18 potenza re050a ses problemi

selamlar, sevgili forum üyeleri, insignia cosmo aracımı geçen hafta bayiden aldım, daha öncede birkaç sorum olmustu ve siz degerli üyeler üşenmeden cevaplamıştınız, golf 7 den opele gectigim icin sanırım birçok sorum oluyor araç üzerinde potenza re050a lastikler var ve aşırı derecede yol sesi ve yuvarlanma sesi alıyor içeri, bu durum normal mi sizce bu durumdan kurtulmak icin ne yapılması gerekir lastik degisimi dısında. Saygılarımla

Ben bu yüzden lastiklerimi goodyear daha yumusak bir lastile degistirdim kisliklarda dahil mutluyum ben arabayi aldigimda üzerindeki bridgestone 2-3 yasindaydi fakat genel olarak hamuru sert bir lastiktir...

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Kendimde 2010 cosmo var 2012 üretimli lastikleri kullanıyorum. 1 ay önce falan gidip 19 jantlı insignia yı test ettim 1.6 dizel i gerçekten yol sesi fazla bu sınıfa hiçbir türlü yakışmıyor benim araçtan bile fazla yol sesi alıyordu. Sorun lastiklerden de kaynaklanıyor ama büyük oranda aracın yalıtımı başarısız bence. Serviste araç altı ve çamurluk içlerine yalıtım yapıyorlar 550 ydı fiyatı yaptırmayı düşünürseniz yüzde 35 azaltıyor dediler sesi.
      İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Anladım tesekkur ederim

Yorum

Büyük ebatlı lastiklerin kaçarı yok, yuvarlanma direnci sesi ve kanallarından dolaşan havanın sesi duyulacaktır.
          Tam yuvarlanma devir sabitlenmesi ortalama 60 km' hız da daha belirgin alınabilir. Bu sesten kaçarınız yok.
          Yok diyen de sesi anlamıyordur

ayrıca, lastik tabanına vurduğunuzda duyduğunuz ses ile yolda süzülürken gelen sesler birbirine benzerlikler gösterir.
          Tecrübelerime dayanarak, yaz sıcaklarının basladığı özellikle 15 dereceyi geçen sıcaklıklarda lastik daha da yumuşayacaktır.
          Yumuşak lastik, daha fazla titreşim ve salınım, + daha fazla ses demektir.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tesekkur ederim haklısınız 17 lik janta nazaran bunda biraz daha fazla ses, olsun her güzelin bir kusuru vardır diyelim )

Yorum

Conti premium contact 5'e geçin rahatlayın.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
              2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

İşleniyor...
              X