Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada insignia dan anlayan iyi usta kimi önerirsiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankarada insignia dan anlayan iyi usta kimi önerirsiniz

Arkadaşlar merhabar öncelikle size iki sorum olucak

Ankarada insignia arabamızı güvenerek teslim edeceğimiz uygun fiyat ve işcilik yapan usta kimi önerirsiniz

Diğer sorum araca tüp taktırcam ama prinsede 5bin vermek istemiyorum. En uyumlu hangi modeli taktırayım.

Atiker gold obd 2 kullanan arkadas varmı memlunmu tüp montajı için ankarada nereye önerirsiniz lavato yada landrenzoo da olabilir

Usta konusu tamamen göreceli bir durum. Benim iyi dediğim bir ustaya bir başkası kötü yorum yapabilir. Ankara'da Opel araçlara bakan meşhur olmuş Oepl Serçal, Opel Garage gibi yerler var. SAen bunlara mı gidiyorsun diye soracak olursan. Hayır ben gitmiyorum çünkü şuan kullandığım İnsignia'm olmaısna rağmen sanayiye far problemim dışında bakımdan bakıma gittim.
    LPG konusunda ise; lpg kitinin markasından önce ustanın iyi seçilmesi ve o ustanın özenli bir montaj ve işçilik göstermesi gerekiyor. Prins takıp her gün sanayiye giden bir sürü kişi oldu. Atiker takıp sorun yaşamayan da var. Benim aracımda BRC marka kit var. Gayet memnunum.
    Sonuç olarak, LPG kit markasından önce usta arayışına girmenizde fayda var. Hatta bu gruptan bir kaç arkadaş LPG konusunda baya deneyimli ve bildiğim kadarıyla onlardan bir tanesi Ankara'daydı. LPG bölümüne göz atarsan ulaşabilirsin.

Yorum

Teşekkürler kırıkkaledeyim arkadasların tecrübesiyle nokta atışı yapmak istiyorum cunku surekli git gel yapcama tacrubeli arkadaslar iyi usta soylerse direk tecrubeli eli yakisan bir ustaya lpg taktiririm diye dusunuyorum

Yorum

Aracınız makyajlı kasa mı eski kasa mı?

Yorum

2010 1.6T edition elegance 180bg

Yorum

Ankara Opal Yetkili servis de Ali ustayı bul. Herşeyi çözer . Hem insanlık hemde bilgi olarak üst seviye biri.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Sanayide varmı peki

Yorum

Lpg takınca benzinde kendini belli etmeye şeyler çıkıyor mesela bobin, buji gibi. Bunları kontrol etmek gerekiyor. Ben çok araştırdım bu lpg işini iyi biryere yaptırdım ama benim şansıma parça arızalı çıktı basit bir hortum ve bunu geç tespit ettik çünkü çok karşılaşılan birşey değil ve tespiti zor. Memduh usta ve anelsanla bir görüşün bence.

Opel ustası olarak da ben opel garage yi tavsiye ederim, memnunum güvenilir bir yer.
                İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Tesekkur ederim sefim hangi marka tüpü takıyor menduh usta

Yorum

Benim 15 yıllık bir ustam var. şaşmaz sanayi sitesinde serçal opel (cevat usta).
                    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                    honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yookane View Post
                      Tesekkur ederim sefim hangi marka tüpü takıyor menduh usta
                      Benim bildiğim araçlar prins di hep. Başka marka da takar sanırım , genelde birkaç marka oluyor lpgcilerde.
                      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Atiker GOLD öneririm, forumda kullanan çok kişi var. BRC daha kaliteli ayrı mesele ama GOLD kite AFR ayarı yapabiliyoruz. Sonuç güzel oluyor yani. Tabi ki montaj önemli. LPG konusunu incelemenizi tavsiye ederim.
                        Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                        X