Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunroof güneş koruyucu hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sunroof güneş koruyucu hakkinda

Merhaba sevgili forum üyeleri sizlere danışmak istediğim aracimdaki sunroofun altında bulunan tavandaki parça sunroof açılınca o parçada geriye gidiyor fakat kapatırken geri yerine gelmiyor tavanın içine sıkışıyor dogru yere götürmek adına başına böyle bir olay gelen var midir teşekkür ederim
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Onun zaten calisma sekli o,herhangi bir problem yok yani. Altta ki perde elektrikli degil,acilirken sunroof onuda surukluyor o sekilde aciliyor.
    cCc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKarasu View Post
      Onun zaten calisma sekli o,herhangi bir problem yok yani. Altta ki perde elektrikli degil,acilirken sunroof onuda surukluyor o sekilde aciliyor.
      Batuhan bey mesele götürmesi değil kapanirken içinde kalmasi sonra elimle zor cikariyorum
      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Sıkışmaması gerekiyor hani geri çekerken fazla zorlayacak kadar değil en azından.
        İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

sıkışmıyor normalde. Çektiğin gibi geliyor. Rayları bi kontrol edin derim.
          Fikrin kadar varsın!

Yorum

Sanırım olayı şöyle oluyor sunroof tam açılması icin geriye dogru kayıyor sonra o perde tavanın icine doğru geçiyor sonra geri kapatmak için düğmeye basiyoruz perdenin geri tavanin içinden belli bir miktar çıkması gerekiyorki biz parmaklarimizla yerine getirelim işte gelmiyor tavanın içinde kaliyor ben parmaklarimi tavanin içine sokup cikartiyorum
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Ilgi alakaniza teşekkür ederim
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Hep bi sanroof yada cam tavan olmasını isterdim aracımda ama bu tür sorunları duydukça iyiki yokmuş diyorum.. arkadaşta mercedes a200 var.. cam tavan dan lakırtı lukurtu geliyor.. kronik miş.. ne kadar çok opsiyon o kadar sıkıntı..)) şaka bi yana sanrooflu arkadaşlar cevap yazsa güzel olacak.. eskiden bir sorun olduğunda bir çok kişi cevap yazardı.. bu yeni arayüze alışamadı üyeler.. çoğu kişi eskisi kadar girmiyor vakit geçirmiyor forumda..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

servise gidildiğinde kısa bir sürede çözülecek bir konu olduğunu düşünüyorum. ileri sürükleme esnasında sunroof perdesinin ilerlediği kızak bölgesine uygulanacak bir işlemle giderilecektir sorun.
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                  X