Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kapı tutma yerlerinden gelen hava

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kapı tutma yerlerinden gelen hava

arkadaşlar 2016 aralık ayında alınmış 1.6 dizel sport donanım aracım var. seyir halinde giderken sunroof yada camları hafif aralık yapınca ön kapıların tutma kolunun birleşim yerinden hava gelmeye başlıyor. sizlerdede bu durumu yaşıyormusunuz yoksa benim araçta bi yalıtım sorunumu var ?
    2016 insignia 1.6 CDTi AT. (ÇGP2)

Aynı durum Bende var....

Yorum

Bmw lerde daha fazla geliyor enteresan bir şekilde

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu arada aracı teslim alırken sunroof ile ilgili bi sıkıntı yaşamıştım sunroof perdesi el ile açılmıyordu. İzmit ekcan serviste körüklerin yerinden çıkmış olduğu görüldü ve düzeltildi şu anda problem yok.
        lastik basınç uyarısı alan arkadaşlar varmış aynı sorunu bende yaşadım. seyir halinde bazen sol arka lastik bazende sağ arka lastik durduk yere uyarı veriyordu 3-5 km sonra kendi kendine düzeliyordu. serviste cihaz takıp resetledik dediler 5-10 dk. lık bi işlem 1 hafta oldu uyarı vermedi bu sorunu yaşayan arkadaşlar serviste kısa bir sürede yaptırabilirler. hazır gitmişken güncellemede varmış onuda yaptırdım ama ne dğişti bi fark göremedim. yabancı sitelerden az çok anladığım kadarı ile car play ile alakalı bir durum sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Bmw lerde daha fazla geliyor enteresan bir şekilde
          artık bmw lerde de bu durum yaşanıyorsa şikayet etmemek lzm.

Yorum

Eski aracım Megane'da kapıdaki cam düğmelerinin ünitesi değişince hava gelmeye başlamıştı. Kesin bir şeyi takmayı unuttular diye düşünmüştüm. Belki sizin aracınızda da yerine tam oturmamış bir yalıtım parçası vardır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
              Eski aracım Megane'da kapıdaki cam düğmelerinin ünitesi değişince hava gelmeye başlamıştı. Kesin bir şeyi takmayı unuttular diye düşünmüştüm. Belki sizin aracınızda da yerine tam oturmamış bir yalıtım parçası vardır.
              eski aracım 2008 model corsa idi. ufak bir kaza sonucunda şöför kapısı orjinal kapı ile değiştirilmişti. sonradan bir gün maç şortu ile bir halı saha maçı dönüşü sol bacağıma hoparlörün ordan hava üflemeye başladı. meğer kapı değişirken normalde kapı içine hoparlör, düğme gibi yerleri naylon gibi bir malzeme ile kapatıyolarmış tabi yapan usta bunu yapmamış.

Yorum

İşleniyor...
              X