Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik vites D konumunda titreme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik vites D konumunda titreme

selamlar cümleten, aracımı gecen hafta sıfır olarak bayiden aldım, insignia cosmo, sorum şu araç durur vaziyetteyken D konumuna aldıgımda belli belirsiz bi titreme oluyor( cok abartılı degil hissediliyor sadece) ve her durdugumda devam ediyor bu, fakat giderken herhangi bir problem yok, boyle biseyle karsılasan varmıdır, bu durum normalmidir. Saygılarımla

Aleykum Selam. Aracınız hayırlı olsun. Devir saatinde bir dalgalanma var mı gözle görülen titreme esnasında? Normalde öyle hissedilir rahatsız edici bir titreme olmaması gerek. Servisinizden destek alın, sıfır araç sonuçta, mutlaka danışın baksınlar. Sonra forumda söylenene göre yorum yapmak daha sağlıklı olur.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Frene tam basmanıza rağmen titreme devam ediyormu ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Devir saatinde dalgalanma yok ama yinede servise bi gitmek lazım, tesekkurler ilginiz icin

Yorum

Evet abi frene tam basıyorum titreme aracı sallamıyor fakat koltuklardan hissediliyor bi titresimin oldugu

Yorum

Koltuktan hissedilen bir titreme bariz bir şekilde olması lazım

Siz servise gidin baksınlar gerekiyorsa şanzuman yazılımını güncellesinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yani aslında cok sıkıntılı bisey deil ama sormak istedim diger arkadaslarda da varmı bu sorun diye

Yorum

Araç ileri hareket etmeye çalışıyor siz frenle aracı sabit tutuyorsunuz bence normal.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Sallanmadıkça normal.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bahsettiğiniz durum normal bence. Benim insignia da 5 aylık dizel cosmo AT 4000 km' de. D de durur vaziyette iken ileri gitme isteğini hafif titreme ile hissediyorsunuz. Koltukta otururken belinizden o dalgalanmayı çok hafif alıyorsunuz. Vitesi N'ye aldığınızda direk kesiliyor. Bende de aynısı var yani.Bende problem yok.
                    Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT Dizel - 2016

Yorum

Sallanmıyor, hani eski araçlarda klima acarsınızda aracta bi titreme olurya onun gibi, servisle de konustum sorun yok diyor, olsa arıza ısıgı yanardı getir bakalm dediler, tesekkur ederim degerli yorumlarınız için

Yorum

Gerçekten normal.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aracın viteste kalmasından ve ileri gitme isteğinden kaynaklanıyor. Çok rahatsız oluyorsanız uzun duraklamalarda vitesi N ye alın.
                          .
                          Active select için Normal bir durum.
                          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Tesekkurler sagolun cevabınız icin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View Post
                              selamlar cümleten, aracımı gecen hafta sıfır olarak bayiden aldım, insignia cosmo, sorum şu araç durur vaziyetteyken D konumuna aldıgımda belli belirsiz bi titreme oluyor( cok abartılı degil hissediliyor sadece) ve her durdugumda devam ediyor bu, fakat giderken herhangi bir problem yok, boyle biseyle karsılasan varmıdır, bu durum normalmidir. Saygılarımla
                              Merhaba, aynı şeyi bende yaşıyorum ancak sorun mu yoksa normal mi anlayamadım. D konumunda titremeyi sadece elimi kapıya dayayınca yada kafamı koltuğa dayayınca titreşim hissediliyor. N ye çekince gidiyor biraz. Ama N den D ye tekrar çekince o geçiş anında hafif bir sarsıntı oluyor. Siz servise gösterdiniz mi?

Yorum

İşleniyor...
                              X