selamlar cümleten, aracımı gecen hafta sıfır olarak bayiden aldım, insignia cosmo, sorum şu araç durur vaziyetteyken D konumuna aldıgımda belli belirsiz bi titreme oluyor( cok abartılı degil hissediliyor sadece) ve her durdugumda devam ediyor bu, fakat giderken herhangi bir problem yok, boyle biseyle karsılasan varmıdır, bu durum normalmidir. Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Otomatik vites D konumunda titreme
Collapse
X
-
Aleykum Selam. Aracınız hayırlı olsun. Devir saatinde bir dalgalanma var mı gözle görülen titreme esnasında? Normalde öyle hissedilir rahatsız edici bir titreme olmaması gerek. Servisinizden destek alın, sıfır araç sonuçta, mutlaka danışın baksınlar. Sonra forumda söylenene göre yorum yapmak daha sağlıklı olur.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Bahsettiğiniz durum normal bence. Benim insignia da 5 aylık dizel cosmo AT 4000 km' de. D de durur vaziyette iken ileri gitme isteğini hafif titreme ile hissediyorsunuz. Koltukta otururken belinizden o dalgalanmayı çok hafif alıyorsunuz. Vitesi N'ye aldığınızda direk kesiliyor. Bende de aynısı var yani.Bende problem yok.Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT Dizel - 2016
Yorum
-
Aracın viteste kalmasından ve ileri gitme isteğinden kaynaklanıyor. Çok rahatsız oluyorsanız uzun duraklamalarda vitesi N ye alın.
.
Active select için Normal bir durum.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serkankara06 View Postselamlar cümleten, aracımı gecen hafta sıfır olarak bayiden aldım, insignia cosmo, sorum şu araç durur vaziyetteyken D konumuna aldıgımda belli belirsiz bi titreme oluyor( cok abartılı degil hissediliyor sadece) ve her durdugumda devam ediyor bu, fakat giderken herhangi bir problem yok, boyle biseyle karsılasan varmıdır, bu durum normalmidir. Saygılarımla
Yorum
Yorum