Orjinal yazı sahibi: ufukkk
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia - Elektrikli Şoför Koltuğu Yan Bakaliti
Collapse
X
-
-
Mrb arkadaşlar benim kide çatladı söktüm tamir ettim biraz ama üstten gene çatlağı belli oluyor yenisini almak gerekecek parçanın arkasının fotosunu koyuyorum parça numarası mevcutYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.2009 2.0 CDTI 160 HP, Cosmo Sunroof, flexride şasi, İnfiniti 19 inc, DVD 800 Navi, Bej, Deri, Koltuk Isıtma
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Geçen ay aynı parçayı çatlamasından dolayı değiştirdim. Yetkili serviste parça 80₺. Ekstra söküp takma işçilik ücreti almadılar.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mccoffeer View PostGeçen ay aynı parçayı çatlamasından dolayı değiştirdim. Yetkili serviste parça 80₺. Ekstra söküp takma işçilik ücreti almadılar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
İyi fiyat vermişler. Bazı çakallarda millet pahalıdır diye servise sormaz nasılsa geçiririz mantığıyla iş yapıyorlar. Önceki aracım megane'ın 3. fren lambası çatladı ve çıkmacı 150tl,yan sanayii 200tl fiyat verdi.Yetkili servise sordum 70tl orjinal valeo dedi ve ücretsiz takıldı. Etraf çakal ve dolandırıcı kaynıyor. Dışarda parça araştırmadan önce yetkili servise önce sorup fiyat almak lazım.
OGOKTAS Turnpush muhabbeti aklıma geldiInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mccoffeer View PostGeçen ay aynı parçayı çatlamasından dolayı değiştirdim. Yetkili serviste parça 80₺. Ekstra söküp takma işçilik ücreti almadılar.Son düzenleme: HeMSo; 19.06.2018, 15:42.2016 insignia 1.6 CDTi AT. (ÇGP2)
Yorum
-
Aydın, Surtaş’ta yaptırdım işlemi. Koltuk sökülmüyor, ama parçanın montajı biraz zahmetli. İşlem 30-45 dakika sürmüştü.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Postkırık bariz ise bu durumda sorunu garantiden çözmek gerekir kronik bir durum bu, servislerin müşteriye verdikleri değer ile ilgili bir durum ısrarcı olun isterlerse çözerler sıkıntı çıkarma dan.
Ama önceki aracımda ve şuanda kardeşimin kullandığı arabada böyle bir durum yok.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum