Orjinal yazı sahibi: kemal6190
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Facelift Led Ön Sinyaller Icin Röle Şart.!!!
Collapse
X
-
bu linkteki konumda resimlerde kullandığım plakalık ve geri vites ledleri canbus lı. 1 senedir sorunsuz şekilde kullanıyorum ve performans kaybı yok. tatlı bir beyazı var. Geri vites ışıkları ise resimlerdekinden daha şık. Philips Vision hepsi. 4 adedi 120 tl ye mal olmuştu. belki bilmek isterseniz.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Merhabalar,
konu hortlayacak ancak, konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa çok çok memnun olurum. Makyajlı aracım için tüm sinyal grubunu (ön-yan-arka) led e çevirmeyi düşünüyorum. Çünkü orjinal haliyle aracın genel havasından uzak nostajik ve hatta eski görünüyor. Led ampüller ile daha modern bir görünüm elde edilebilir diye düşünmekteyim. Fakat malum araçlarımız bayağı elektronik, bu uygulamalarda kesme biçme işlemlerine gerek olur mu, ve işlemlerden sonra hata uyarı sıkıntı yaşar mıyım? Son olarak Ankara'da bu uygulama için işin ehli önerebileceğiniz birileri var mıdır?
Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Stormhan View PostMerhabalar,
konu hortlayacak ancak, konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa çok çok memnun olurum. Makyajlı aracım için tüm sinyal grubunu (ön-yan-arka) led e çevirmeyi düşünüyorum. Çünkü orjinal haliyle aracın genel havasından uzak nostajik ve hatta eski görünüyor. Led ampüller ile daha modern bir görünüm elde edilebilir diye düşünmekteyim. Fakat malum araçlarımız bayağı elektronik, bu uygulamalarda kesme biçme işlemlerine gerek olur mu, ve işlemlerden sonra hata uyarı sıkıntı yaşar mıyım? Son olarak Ankara'da bu uygulama için işin ehli önerebileceğiniz birileri var mıdır?
Teşekkürler.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Merhaba Youtube Kemal Ramoglu yazin opel ablemi olan hesaptaki videolar icerisinden sinyaller icin olan videoyu izleyin nasil yapilacagini ve kablolarin renklerini anlattim . Mecburen kablolari kismen kesip direnc baglamak gerekiyor arkalarda mecbur önlerde belki söletin icinden kesmeden alinabilir ama ben hepsinden keserek aldim videoda lambalar yanarkende gözüküyor nasil durdunuda görmüs olursunuz
Yorum
Yorum