Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Facelift Led Ön Sinyaller Icin Röle Şart.!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

o zaman olur sanirim ama kablolara fazla zarar vermeyin ; )

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
      o zaman olur sanirim ama kablolara fazla zarar vermeyin ; )
      Yok sadece ine ucu kadar girecek :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
        Bu tip direnci sinyal kablosunu bulup bağlayacaksınız
        https://tr.aliexpress.com/item/4XLED...a-d13d79e2a798
        Selam direnc kablosu tek birtane var zaten sadece + yami baglanacak - felan olmayacak mi ? Sogortasini bulup baglasamda olur mu ?

Yorum

bir ucu artı bir ucu bir ucu eksiye bağlanmalı böylece sisteme giden direnci sağlayacak 1,9 amper civarı ve bayağıda ısınacak, sigorta kutusunu ve şaseyi falan karıştırmadan direk doğru kabloları bulup yapsanız daha iyi olur kanaatindeyim.aslında youtube da bu konu ile ilgili bir çok video var..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

bir ucu artı bir ucu bir ucu eksiye bağlanmalı böylece sisteme giden direnci sağlayacak 1,9 amper civarı ve bayağıda ısınacak, sigorta kutusunu ve şaseyi falan karıştırmadan direk doğru kabloları bulup yapsanız daha iyi olur kanaatindeyim.aslında youtube da bu konu ile ilgili bir çok video var..
            Dogru diyosunuz ama en temizi hic kabloyla direncle ugrasmayip röleyi degistirmek de rölenin yeri nerede nereden aliriz nasil takilir bilmek lazim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Dogru diyosunuz ama en temizi hic kabloyla direncle ugrasmayip röleyi degistirmek de rölenin yeri nerede nereden aliriz nasil takilir bilmek lazim.
              Kemal bey ben röleyi degisitirin demedim, gene direnc kullancasiniz direnc taktiktan sonra 1,9 amper civari bir elektrik akimi kullanilacak arac beynine bu bilgi gidecek ve sorun cözülecek, aslinda size fotograflarda göstermistim soketi cikartip 12 volt kücük bir akü veya 9 volt bir pilde isinizi görür deneme yanilma usulü ile hangi kablolar oldugunu (sinyal lambasi + ve - ) bulursunuz 3-5 dakikada, sonrasinda direnci bu kablolara baglarsiniz cok kolay..fakat direncleri arabanin metal kismina monte edin plastik veya kumas kismina dokunmasin isi 200 dereceleri buluyor.

Yorum

Kemal bey,
                Direncleri taktinizmi nasil oldu ?

Yorum

Kemal bey,
                  Direncleri taktinizmi nasil oldu ?
                  Henüz vaktim olmadı . Bu aralar titreyen direksiyondan dolayi cözüm ariyordum spacer kaynakli bir titreme onu cözdük. Vakit olunca insallah deniyecegim . Bende metal direncten ziyade t20 be bause15 icin özel direnc siparis etmistim plastik kutulu onunla deniycem insallah .

Yorum

Ben de 12000 lm lik bir LED siparişi verdim ama 40 gün oldu hala gelmedi, gına geldi-kargo gelmedi Plakalıkları da beyaz yapmayı düşünüyorum. Plakalık ampül modeli nedir kemal hocam ?
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Henüz vaktim olmadı . Bu aralar titreyen direksiyondan dolayi cözüm ariyordum spacer kaynakli bir titreme onu cözdük. Vakit olunca insallah deniyecegim . Bende metal direncten ziyade t20 be bause15 icin özel direnc siparis etmistim plastik kutulu onunla deniycem insallah .
                      problemi cözdügünüze sevindim, bende tekrar sinyal led siparisi verdim fakat icersinde hic bir direnc yada elektroik devre olmayan , nedeni radyo sinyalini bozanin icersindeki duy kismina konan hizli yanip sönmesini önleyen kart oldugunu anladim, ve ayrica metal 8ohm 50 wattlik direnc siparis verdim güzel bir baglanti ile olayi bitirecegim insallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
                        Ben de 12000 lm lik bir LED siparişi verdim ama 40 gün oldu hala gelmedi, gına geldi-kargo gelmedi Plakalıkları da beyaz yapmayı düşünüyorum. Plakalık ampül modeli nedir kemal hocam ?
                        bende plakaligi Led ile degistirdim fakat beyaz pek sevmiyorum bende orjinal sicak beyaz rengini kullandim daha parlak ve daha secilebilir oldu, beyaz kullaninca cok aydinlik oluyor ve plaka numarasi okunmuyor,benim plaka lambasi T10 5w olarak geciyor, hatta bu led leri arabanin bütün ic aydinlatmasina kullandim, bagaj icinde gene orjinal rengi yüksek aydinlatmali led aldim.

Bagaj icin ve pedal aydinlatmasina ayrica torpido gözünede bunlari kullandim

Yorum

bende plakaligi Led ile degistirdim fakat beyaz pek sevmiyorum bende orjinal sicak beyaz rengini kullandim daha parlak ve daha secilebilir oldu, beyaz kullaninca cok aydinlik oluyor ve plaka numarasi okunmuyor,benim plaka lambasi T10 5w olarak geciyor, hatta bu led leri arabanin bütün ic aydinlatmasina kullandim, bagaj icinde gene orjinal rengi yüksek aydinlatmali led aldim.

Bagaj icin ve pedal aydinlatmasina ayrica torpido gözünede bunlari kullandim
                          teşekkürler hocam, benim maksadım Ön taraf Beyaz LED olduktan sonra arka sarı kalmasın. Plakayı gören her türlü görüyor Maksat uyumlu olsun. Zaten standart halojenlerin aydınlatmasından da şikayetçi değildim, gündüz LED leri ile uyumsuz bir görüntü çiziyordu.

Özetle dikkat etmem gereken bir ampül yok o zaman. Standart T10 5w, bir de garanti olsun canbus lu bişey seçeceğim inşallah.
                          Fikrin kadar varsın!

Yorum

benim gündüz lambalari led olmadigi icin bende genel rengi korumaya calisiyorum bu arada T10 5w olarak alacaginiz led lere dikkat edin orjinal T10 5w halojenlerin uzunlugu 20mm led lerde sürekli degiskenlik gösteriyor adamlar daha aydinlik olsun diye fazla led ekleyip boyunu uzatiyorlar benim ekledigim resimdekiler 26mm benim arabanin plaka soketine tam oldu, bence daha fazla uzununu tercih etmeyin sigmayabilir, ben yan ayna altindaki sinyalleride degistirdim led ile fakat sigmadi bende plastik gövdesini maket bicagi ile güzelce zarar vermeden keserek kisalttim ve sicak silikon ile yapistirdim süper oldu.eger paraya kiyarsaniz philipsin bir ürünü var orjinal halojen ile birebir ölcüde.

Philips X-treme Vision LED W5W T10 6000K Xenon white Türkiye fiyati 55-60 lira cifti ve benim önceki ekledigim led lerden daha parlak icersinde tek bir led olmasina ragmen, ben satin aldim sicak beyaz olarak yan sinyalleri degistirmeyi düsünüyorum

Yorum

problemi cözdügünüze sevindim, bende tekrar sinyal led siparisi verdim fakat icersinde hic bir direnc yada elektroik devre olmayan , nedeni radyo sinyalini bozanin icersindeki duy kismina konan hizli yanip sönmesini önleyen kart oldugunu anladim, ve ayrica metal 8ohm 50 wattlik direnc siparis verdim güzel bir baglanti ile olayi bitirecegim insallah
                              Simdiyen hayirli olsun fotoraflari beklerim :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post

teşekkürler hocam, benim maksadım Ön taraf Beyaz LED olduktan sonra arka sarı kalmasın. Plakayı gören her türlü görüyor Maksat uyumlu olsun. Zaten standart halojenlerin aydınlatmasından da şikayetçi değildim, gündüz LED leri ile uyumsuz bir görüntü çiziyordu.

Özetle dikkat etmem gereken bir ampül yok o zaman. Standart T10 5w, bir de garanti olsun canbus lu bişey seçeceğim inşallah.
                                Selam plakaliklar t10 ama tavsiye etmiyorum ben asagi yukari 5 6 tane degistirdim lamba dayandiramadim sürekli patlatiyor ledleri . Direncli olan lambalar var böyle aliyorsun komple eskiyi söküyüp yeniyi takiyon yani plastik kismi komple söküp yenisini takion 18 led direncli ebaydan 18 euro aldim onlari tabsiye ederim linki burda . Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/142029209161

Yorum

İşleniyor...
                                X