o zaman olur sanirim ama kablolara fazla zarar vermeyin ; )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Facelift Led Ön Sinyaller Icin Röle Şart.!!!
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostBu tip direnci sinyal kablosunu bulup bağlayacaksınız
https://tr.aliexpress.com/item/4XLED...a-d13d79e2a798
Yorum
-
bir ucu artı bir ucu bir ucu eksiye bağlanmalı böylece sisteme giden direnci sağlayacak 1,9 amper civarı ve bayağıda ısınacak, sigorta kutusunu ve şaseyi falan karıştırmadan direk doğru kabloları bulup yapsanız daha iyi olur kanaatindeyim.aslında youtube da bu konu ile ilgili bir çok video var..
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Postbir ucu artı bir ucu bir ucu eksiye bağlanmalı böylece sisteme giden direnci sağlayacak 1,9 amper civarı ve bayağıda ısınacak, sigorta kutusunu ve şaseyi falan karıştırmadan direk doğru kabloları bulup yapsanız daha iyi olur kanaatindeyim.aslında youtube da bu konu ile ilgili bir çok video var..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Dogru diyosunuz ama en temizi hic kabloyla direncle ugrasmayip röleyi degistirmek de rölenin yeri nerede nereden aliriz nasil takilir bilmek lazim.
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Dogru diyosunuz ama en temizi hic kabloyla direncle ugrasmayip röleyi degistirmek de rölenin yeri nerede nereden aliriz nasil takilir bilmek lazim.
Direncleri taktinizmi nasil oldu ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
Kemal bey,
Direncleri taktinizmi nasil oldu ?
Yorum
-
Henüz vaktim olmadı . Bu aralar titreyen direksiyondan dolayi cözüm ariyordum spacer kaynakli bir titreme onu cözdük. Vakit olunca insallah deniyecegim . Bende metal direncten ziyade t20 be bause15 icin özel direnc siparis etmistim plastik kutulu onunla deniycem insallah .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostBen de 12000 lm lik bir LED siparişi verdim ama 40 gün oldu hala gelmedi, gına geldi-kargo gelmedi Plakalıkları da beyaz yapmayı düşünüyorum. Plakalık ampül modeli nedir kemal hocam ?
Bagaj icin ve pedal aydinlatmasina ayrica torpido gözünede bunlari kullandim
Yorum
-
bende plakaligi Led ile degistirdim fakat beyaz pek sevmiyorum bende orjinal sicak beyaz rengini kullandim daha parlak ve daha secilebilir oldu, beyaz kullaninca cok aydinlik oluyor ve plaka numarasi okunmuyor,benim plaka lambasi T10 5w olarak geciyor, hatta bu led leri arabanin bütün ic aydinlatmasina kullandim, bagaj icinde gene orjinal rengi yüksek aydinlatmali led aldim.
Bagaj icin ve pedal aydinlatmasina ayrica torpido gözünede bunlari kullandim
Özetle dikkat etmem gereken bir ampül yok o zaman. Standart T10 5w, bir de garanti olsun canbus lu bişey seçeceğim inşallah.Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
benim gündüz lambalari led olmadigi icin bende genel rengi korumaya calisiyorum bu arada T10 5w olarak alacaginiz led lere dikkat edin orjinal T10 5w halojenlerin uzunlugu 20mm led lerde sürekli degiskenlik gösteriyor adamlar daha aydinlik olsun diye fazla led ekleyip boyunu uzatiyorlar benim ekledigim resimdekiler 26mm benim arabanin plaka soketine tam oldu, bence daha fazla uzununu tercih etmeyin sigmayabilir, ben yan ayna altindaki sinyalleride degistirdim led ile fakat sigmadi bende plastik gövdesini maket bicagi ile güzelce zarar vermeden keserek kisalttim ve sicak silikon ile yapistirdim süper oldu.eger paraya kiyarsaniz philipsin bir ürünü var orjinal halojen ile birebir ölcüde.
Philips X-treme Vision LED W5W T10 6000K Xenon white Türkiye fiyati 55-60 lira cifti ve benim önceki ekledigim led lerden daha parlak icersinde tek bir led olmasina ragmen, ben satin aldim sicak beyaz olarak yan sinyalleri degistirmeyi düsünüyorum
Yorum
-
problemi cözdügünüze sevindim, bende tekrar sinyal led siparisi verdim fakat icersinde hic bir direnc yada elektroik devre olmayan , nedeni radyo sinyalini bozanin icersindeki duy kismina konan hizli yanip sönmesini önleyen kart oldugunu anladim, ve ayrica metal 8ohm 50 wattlik direnc siparis verdim güzel bir baglanti ile olayi bitirecegim insallah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
teşekkürler hocam, benim maksadım Ön taraf Beyaz LED olduktan sonra arka sarı kalmasın. Plakayı gören her türlü görüyor Maksat uyumlu olsun. Zaten standart halojenlerin aydınlatmasından da şikayetçi değildim, gündüz LED leri ile uyumsuz bir görüntü çiziyordu.
Özetle dikkat etmem gereken bir ampül yok o zaman. Standart T10 5w, bir de garanti olsun canbus lu bişey seçeceğim inşallah.
Yorum
Yorum