Selam arkadaslar Aliexpresten önnarka led sinyal aldım önler Bau15s gövdesi ile beraber cikiyor dolayisiyla extra direnc baglayamiyorum , mecbur röle yi led destekli röle ile degistireceğim ama insignia facelifte röle nerede hangi röle takilir kac tane röle degisir bilmiyorum . Bilen arkadaslardan yardim bekliyorum rölenin modelini yada linkini birde nereye takildini bana söylerseniz cok mutlu olurum simdiden çok tesekkür ederim .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Facelift Led Ön Sinyaller Icin Röle Şart.!!!
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostBu tip direnci sinyal kablosunu bulup bağlayacaksınız
https://tr.aliexpress.com/item/4XLED...a-d13d79e2a798
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
kingdragon Umut hocam bu ledler ve ekipmanları ile ilgili sana özel konu açalım çok fazla tecrüben var maşallah.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostSelam arkadaslar Aliexpresten önnarka led sinyal aldım önler Bau15s gövdesi ile beraber cikiyor dolayisiyla extra direnc baglayamiyorum , mecbur röle yi led destekli röle ile degistireceğim ama insignia facelifte röle nerede hangi röle takilir kac tane röle degisir bilmiyorum . Bilen arkadaslardan yardim bekliyorum rölenin modelini yada linkini birde nereye takildini bana söylerseniz cok mutlu olurum simdiden çok tesekkür ederim .
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostBu tip direnci sinyal kablosunu bulup bağlayacaksınız
https://tr.aliexpress.com/item/4XLED...a-d13d79e2a798
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
Kemal bey, extra direnc neden baglamaniz gerekiyor gelen LED lambalarin duy kisminin icinde vardi, eger yanlis hatirlamiyorsam benim size göndedigim linkten satin almistiniz ve sorunsuz calismasi lazim bende sorunsuz calisyordu sadece FM radyo frekansina karistigi icin geri iyade etmistim..Bu arada direnc baglamak istiyorsaniz her iki ön far´a giden kalin bir kablo soketi var kaput kadirinca görürsünüz o soketi cikartin cok kolay, kötü mötü bir yerden bir akü bulup uzun bir kablo ile soketin icindeki cikan (erkek) tirnaklara tek tek degdirerek sinyale giden kablolari bulabilirsiniz, aslinda size yarin fotograf gönderebilirim nasil yapabileceginize dair aslinda 9 volt pillede olur ben o sekilde buldum lambayi ateslesin yeter hangisi oldugunu hemen anlarsiniz...fakat sizde xenon var sanirim ..
Yorum
-
Kemal bey, benim araba serviste klima ile ilgili bir sorun vardi, bugün ciksin ben size resimli olarak yapilis seklini gönderecegim..sizin gönderdiginiz resimle ilgili sokete müdahele etmeyin, asil cözüm sokete gelen kabloyu bulmak..
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
kablo soketi hemen sinyal soketinin yaninda , soketi cikartip erkek kismini görürsünüz zaten oraya ilk resimdeki gibi ufak bir 12 volt akü yada 9 volt pil de olur, tek tek bakarak sinyal lambasina giden arti eksiyi bulup onun karsiligi olan disi kablolu soketten hangi kablo oldugunu bulabilirsiniz sonucta far icersinde elektronik bir devre yok bozulacak,(PS: sizde Xenon var bildigim kadari ile dikkat edin trafosu lambanin icersindemi yoksa disardan montajmi bilmiyorum benimki normal H7 halojen oldugu icin sorun yok.. ) ben arka sinyal lambasininkini öyle buldum. Ayrica disi soketi baglayan bir soket var sari yuvarlak icersine aldim onu acmaniz lazim ki hangi kablonun karsiligi oldugunu görebilirsiniz, kirmadan acarsaniz iyi olur kapatmaniz gerekecek. sonrasinda direnci gerekli yere kablonun bandajini biraz siyirarak baglarsiniz , bu arada direnci arabanin metal kismina montajlayin cok ciddi isiniyor plastik kisimlari eritmeyin....bu arada bir sorum olacak aldiginiz led sinyalin isik siddeti nasil hem renk hem parlaklik olarakSon düzenleme: Bülent Yüksel; 07.04.2017, 18:27.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View Post
kablo soketi hemen sinyal soketinin yaninda , soketi cikartip erkek kismini görürsünüz zaten oraya ilk resimdeki gibi ufak bir 12 volt akü yada 9 volt pil de olur, tek tek bakarak sinyal lambasina giden arti eksiyi bulup onun karsiligi olan disi kablolu soketten hangi kablo oldugunu bulabilirsiniz sonucta far icersinde elektronik bir devre yok bozulacak,(PS: sizde Xenon var bildigim kadari ile dikkat edin trafosu lambanin icersindemi yoksa disardan montajmi bilmiyorum benimki normal H7 halojen oldugu icin sorun yok.. ) ben arka sinyal lambasininkini öyle buldum. Ayrica disi soketi baglayan bir soket var sari yuvarlak icersine aldim onu acmaniz lazim ki hangi kablonun karsiligi oldugunu görebilirsiniz, kirmadan acarsaniz iyi olur kapatmaniz gerekecek. sonrasinda direnci gerekli yere kablonun bandajini biraz siyirarak baglarsiniz , bu arada direnci arabanin metal kismina montajlayin cok ciddi isiniyor plastik kisimlari eritmeyin....bu arada bir sorum olacak aldiginiz led sinyalin isik siddeti nasil hem renk hem parlaklik olarak
Yorum
-
Kemal bey, ben tesekkür ederim sonucta bilgi paylasiyoruz bilgi paylastikca deger kazanir : ) kablolar bez bant ve plastik boru icersinde fakat bezi biraz acip plastik boruyu ise ortadan kesik , bastan sona dogru yanlara acabilirsiniz, kontrol kalemi ile nasil kontrol edeceksiniz acikta herhangi birsey yok...soketi yerine taktiktan sonra nasil olacak anlayamadim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel View PostKemal bey, ben tesekkür ederim sonucta bilgi paylasiyoruz bilgi paylastikca deger kazanir : ) kablolar bez bant ve plastik boru icersinde fakat bezi biraz acip plastik boruyu ise ortadan kesik , bastan sona dogru yanlara acabilirsiniz, kontrol kalemi ile nasil kontrol edeceksiniz acikta herhangi birsey yok...soketi yerine taktiktan sonra nasil olacak anlayamadim..
Yorum
Yorum