Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüksek rolanti ve titreme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yüksek rolanti ve titreme

merhaba
    aracım 2015 1.6cdti insignia. Araç vites D konumunda dururken az da olsa normalden fazla titriyor ( normal halinde hiç titreme olmamasını bekliyorum) bazen de yine D konumunda dururlen devir normalden fazla oluyor ( yaklaşık 1000 normalde daha düşük oluyor). Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

aracınızı servise gösterminizde fayda var.
    Normalde rolanti soğuk hava şartlarını saymazsak 1000 in altında sabit kalır ve gezinme olmaz. Titreme olmaması gerekli. Sadece partikül filtresi temizliğine ihtiyaç duyarsa araç, temizlik esnasında devir 1000 lere çıkıyor, motorun sesinden anlarsınız zaten. Ve kitapçıkta tavsiye edilen, yüksek devirde bir süre kullanmak, ya da temizliğin bitmesini beklemek. temizlik bitmeden aracı stop etmemek gerek. uygun değerleri görünce sensör, normal devrine yani 800-900 bandına iniyor. aracınıza aldığınız yakıt kaliteside etken olabilir, şanzuman sorunu yok denecek kadar az opelde, ama yinede gösterin aracınızı, daha büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Bence Servise götürün Şanzuman yazılımını güncellesinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Banada benim arac D konumunda fazla titriyor gibi geliyor. Dizel olduğundan mıdır yoksa otomatik vıtesten dolayımı anlamadım. Daha önce dizel otomatik kullanmadığım için de karsılastıramıyorum. P konumundada yine hafif bi titreme yapıyor, sonra D ye çekince kavramaya geçtiğine dair hafif bir sarsıntı oluyor. Araç yeni daha yazılımı günceldır diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
        X