Selam Arkadaslar . Ben bu aralar yazilim olayini ciddi ciddi düsünmeye basladim . Tabi aklimda soru isareti olan bir cok nokta var, en basta turbo meselesi .Ama arastirmalarima göre 120 131 140 170 Turbolari ortak siz bu konuda ne düsünüyorsunuz bakim setleri filitreleri zaten ortak . Turbolar ortak oldugu icin 140 ps den 170 ps yazilim yapinca mantiken problem cikmamasi gerekiyor diye düsünüyorum . 140 ps lik insignia'ya orjinal 170 yazilim serviste atabilirmiyim ? Nekadara mal olur sizce? bire bir uyumlu olur mu? yani fabrikadan cikmis 170 lik gibi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA 2.0 Disel 120 140 170 Turboları ayni mi ?
Collapse
X
-
Serviste böyle bir yazılım işlemi yapıldığını sanmıyorum duymadım daha doğrusu. Bilindik tuningciler bilgi verecektir size. Örneğin;
2007 yılında Ümit Doğan tarafından şahıs firması olarak kurulan Remaps, yoluna Remaps Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş. olarak devam etmektedir. İletişim: +90 (532) 779 00 00
Buraya girerek aracınızın yazılım sonrası vadedilen değerleri görebilirsiniz.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostServiste böyle bir yazılım işlemi yapıldığını sanmıyorum duymadım daha doğrusu. Bilindik tuningciler bilgi verecektir size. Örneğin;
2007 yılında Ümit Doğan tarafından şahıs firması olarak kurulan Remaps, yoluna Remaps Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş. olarak devam etmektedir. İletişim: +90 (532) 779 00 00
Buraya girerek aracınızın yazılım sonrası vadedilen değerleri görebilirsiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostServiste böyle bir yazılım işlemi yapıldığını sanmıyorum duymadım daha doğrusu. Bilindik tuningciler bilgi verecektir size. Örneğin;
Buraya girerek aracınızın yazılım sonrası vadedilen değerleri görebilirsiniz.
Yorum
-
internetten araştırırsanız genellikle herkes memnun. araştırmakta fayda var tabi, bende aracın garantisi bittikten sonra aklımı çelmiyor değil yani.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
-
pedal commander deneseniz, 1 ve 2 vitesler için işinize yarayacaktır.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Antalya şubesi Insignia OPC sahibi üyemiz, bir arayıp görüşün abi isterseniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Cagri bey siz bu arkadasamizin verdigi cip tunik yerine mi bakiyorsunuu ? Ben bugün yukarida arkadasin verdigi yeri aradim Tüm parcalar ayni dedi belgi egzos farklidir dedi ki egzos farkli 170 Tek cikis spor egzos 190 liklar cift spor egzos ki zaten bende egzoslari cift yapmak istiyorum . Fiyat olarak 1400 den basliyor dedi ve beyin sökülerek yapilacak dedi mecburen . Ben 190 ps uzun vadede sorun olusturacagini dusunuyorumcünkü 190ps lik opeller bi turbo ama 170 tek turbo .
Her yazılım uzun vadede sorundur. Motorun verimini artırınca ömrü doğal olarak kısalır.InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Yok hayır ben bakmıyorum, remapsin antalya şubesini işleten kişi forum üyesi Koray abi, kendisi de Insignia kullanıyor demek istedim.
Her yazılım uzun vadede sorundur. Motorun verimini artırınca ömrü doğal olarak kısalır.
Yorum
-
Yorum