Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaşlar LPG + Benzin Kullanıldığında Ortalama Yakıt Veren Bir Çalışma Yaptım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arkadaşlar LPG + Benzin Kullanıldığında Ortalama Yakıt Veren Bir Çalışma Yaptım.

Ortalama Benzin + Lpg : 0,410 krş yakıyor.

Ortalama yakıt göstergem 11 iken 11,79 lpg tüketmişim
    11 iken 14,69 lpg tüketmişim
    9 iken 13,60 lpg tüketmişim
    9 iken 10,97 lpg tüketmişim.

41kr şehir içi mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes View Post
      41kr şehir içi mi?
      280 km uzun yol. kalani sehir ici

Yorum

Karma sistem için değerler normal gibi.
        .
        Bende de sıvı sistem lpg var. Karma kullanımda 11lt/100km lpg tüketimi var.
        .
        Göstergeden %20-30 fazla yakıyor.
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Son güncel Değerler;

Yorum

Tablonuz çok değerli bir çalışma olmuş. Özellikle karma yakıt tüketimi yapan bir lpg sistemine göre. Mümkünse eğer şehir içi ve şehir dışı uzun yol ortalamalarınızı da paylaşırsanız daha iyi fikir verebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes View Post
              Tablonuz çok değerli bir çalışma olmuş. Özellikle karma yakıt tüketimi yapan bir lpg sistemine göre. Mümkünse eğer şehir içi ve şehir dışı uzun yol ortalamalarınızı da paylaşırsanız daha iyi fikir verebilir.
              Yorumunuz için teşekkürler. En sağ sütunda şehir içi ve ş.içi+ uzun yol bilgilerini açıklıyorum. Sadece uzun yol yapamadım, inşallah yıllık izinde onu da eklerim.

Yorum

Arkadaşlar; Karma sistem güncel yakıt verileri şu şekilde.
                Son iki yakıt alımından önce ayar yaptırmıştım.
                Sondan ikinci değerler uzun yol hız sabitleyici 95'e ayarlı şekilde 200 km uzun yol 89 km şehir içi değerleri.
                En son değerler sadece şehir içi kullanımı gösteriyor.

Yorum

kürsat bey güzel bir tablo hazırlamışsınız tebrikler. Ortalama hızı da tabloya eklerseniz şehir içi şehir dışı diye fikir sahibi olabiliriz.
                  Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                  +DVD 800 Navi
                  +19" Jant
                  +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Post
                    kürsat bey güzel bir tablo hazırlamışsınız tebrikler. Ortalama hızı da tabloya eklerseniz şehir içi şehir dışı diye fikir sahibi olabiliriz.

Yiğit bey, teşekkür ederim. Bir önceki tabloda son kısımda yazmıştım. En son tablonun sadece alttan ikincisi şehir dışı. Diğerleri şehir içi.

Önceki tabloda (Ş.İçi + Uzun) şeklinde son satırda görebilirsiniz.

Yorum

Şu şekilde güncelledim.

Yorum

Yanlış anlaşıldım sanırım, şöyle bir durum var ben 30km\h ortalama sürat ile yol bilgisayarında 9 lt gibi bir ortalama yakalıyorum. Eğer ortalama sürat girerseniz tabloya daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Yakıt alımından sonra ort. sürat, yakıt ve sürüş1 veya 2yi sıfırlarım genelde daha net sonuçlar elde ediyorum bu şekilde...
                        Sevgilerle
                        Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                        +DVD 800 Navi
                        +19" Jant
                        +Prins Vsı 1.0

Yorum

Arkadaşlar; yaklaşık 4 aylık yakıt durumu tablosu şu şekilde oluştu. 24.06.2017 tarihinde yıllık izinde olduğum için uzun yol yakıt durumu da netleşti. Umarım İnsignia'larımızın yakıtı hakkında genel bir fikir elde edersiniz.

Yorum

2018 yili yakit durumum karma sistemi. Benzinle çalişip gaz ile devam ediyor. Haftada bir gün sadece benzinde kullaniyorum.
                            Ortalama yakit göstergem : şehir içi : 9,5 lt/100 şehir dişi: 7,5 lt/100

Yorum

Ben depoyu doldurup aldığım litre,yaptığım yol ve verdiğim paraya göre hesaplıyorum. Ş.İçi ortalama 50-55krş çıkıyor. Bu araçlarda depoda kaç litre yakıt kaldığını gösteren bir özellik varmı? Daha önceki aracım megane1'di (aldığımda 5 yaşındaydı ve 11 senelik mazimiz var,aracını sevince kolay kolay ayrılamıyor insan) ve yol bilgisayarına basarak kontağı çevirdiğinizde açılan menüden depoda kalan benzin miktarını görebiliyordum.Bunda bi yolu varmıdır?

Yorum

İşleniyor...
                              X