Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar LPG + Benzin Kullanıldığında Ortalama Yakıt Veren Bir Çalışma Yaptım.
Collapse
X
-
Karma sistem için değerler normal gibi.
.
Bende de sıvı sistem lpg var. Karma kullanımda 11lt/100km lpg tüketimi var.
.
Göstergeden %20-30 fazla yakıyor.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: balkes View PostTablonuz çok değerli bir çalışma olmuş. Özellikle karma yakıt tüketimi yapan bir lpg sistemine göre. Mümkünse eğer şehir içi ve şehir dışı uzun yol ortalamalarınızı da paylaşırsanız daha iyi fikir verebilir.
Yorum
-
Arkadaşlar; Karma sistem güncel yakıt verileri şu şekilde.
Son iki yakıt alımından önce ayar yaptırmıştım.
Sondan ikinci değerler uzun yol hız sabitleyici 95'e ayarlı şekilde 200 km uzun yol 89 km şehir içi değerleri.
En son değerler sadece şehir içi kullanımı gösteriyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Postkürsat bey güzel bir tablo hazırlamışsınız tebrikler. Ortalama hızı da tabloya eklerseniz şehir içi şehir dışı diye fikir sahibi olabiliriz.
Yiğit bey, teşekkür ederim. Bir önceki tabloda son kısımda yazmıştım. En son tablonun sadece alttan ikincisi şehir dışı. Diğerleri şehir içi.
Önceki tabloda (Ş.İçi + Uzun) şeklinde son satırda görebilirsiniz.
Yorum
-
Yanlış anlaşıldım sanırım, şöyle bir durum var ben 30km\h ortalama sürat ile yol bilgisayarında 9 lt gibi bir ortalama yakalıyorum. Eğer ortalama sürat girerseniz tabloya daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Yakıt alımından sonra ort. sürat, yakıt ve sürüş1 veya 2yi sıfırlarım genelde daha net sonuçlar elde ediyorum bu şekilde...
SevgilerleInsignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Ben depoyu doldurup aldığım litre,yaptığım yol ve verdiğim paraya göre hesaplıyorum. Ş.İçi ortalama 50-55krş çıkıyor. Bu araçlarda depoda kaç litre yakıt kaldığını gösteren bir özellik varmı? Daha önceki aracım megane1'di (aldığımda 5 yaşındaydı ve 11 senelik mazimiz var,aracını sevince kolay kolay ayrılamıyor insan) ve yol bilgisayarına basarak kontağı çevirdiğinizde açılan menüden depoda kalan benzin miktarını görebiliyordum.Bunda bi yolu varmıdır?
Yorum
Yorum