Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sifir arac - akü boşalmiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Post

Merhabalar ben Mutlu 66Ah kullanıyorum 2014 üretimli ve son zamanlarını yaşıyor artık. Tahminimce 72Ah de sığar yerine tercih size kalmış ancak hangi marka olursa olsun CCA(Soğuk Marş Akımı) yüksek olan akü tercih edin..
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizden sonra internette CCA ile ilgili biraz araştırma yaptım CCA sı yüksek olan modellere baktım, 3 model belirledim. Ancak bizim arabalarda akünün tam oturması için alçak tip akü olması gerektiği ifade edilmiş (ben bizimkini daha ölçmedim, ama 17,5 cm sanırım, piyasada 19 cm ve 17,5 cm yüksekliğinde 2 model bulunmakta). 17,5 cm olan modellerden Bosch 72 Ah, Alçak Tip CCA 680, Varta 72 Ah. Alçak Tip CCA 680 ve yerli İnci 75 Ah. Alçak Tip CCA 700. Bosch ve Varta en kaliteli aküler arasında sayılıyor. Yerli olan İnci diğerlerine göre daha hesaplı.Kaliteli olduğu söyleniyor, ancak benim bir bilgim yok. Alırken bunlar arasından birisini seçeceğim.

Yorum

Merhaba,

akü konusunda son durumu yazamamıştım;

Selamlar,

Cuma gunu olay başıma geldiktens orna umartesi aracimi servisten aldim, sikintinin aküde oldugunu soylediler ve garanti kapsaminda sifir akü takmislar. Acik soylemem gerekirse cok hizli aksiyon alindi.

Cuma gunu opel yol yardimi aradim, en yakin yetkili servis geldi, araci teslim ettim ve Cumartesi ogleden sonra aldim. Yardimci olan Pendik ATM opel servis, kendilerine ayrica tesekkur ediyorum.

Tabii sifir aracin 5.000km de nasil oluyorsa akü arizali cikiyor bu ayri bir konu, mekanik/elektronik parca olabilir dusuncesi ile cok sorgulamiyorum. Onemli olan cozum bulunmasi.

Tabii sunuda farkettim, eger yol yardim cagirmayip, opeli surecin icine dahil etmeseydim belki beni cok farkli biryerde birakacakti. Bu nedenle garanti kapsaminda iseniz mutlaka opel yol yardimdan destek alin.

Yorum

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
        X