Duyuru

Collapse
No announcement yet.

245 40 r19

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 245 40 r19

Araç üstünde ki lastik ebatları 245 40 r19...Lastik değişimi yapılacağı zaman yanakları yükseltmek istesek bu mümkün müdür...Kafamda ki ölçü 245 45 r19...Yanakları 40'tan 45'e çıkarmak sorun çıkarır mı ki..?Değişim yüzdesi 3.48...Bu konuda bilgi sahibi olan,duyan,bilen,deneyen var mı acep...

3.5 dan az olduğunda problem olmuyor diye duymuştum.. kitapçığa bakmak lazım.. zincir takmıyorsanız sıkıntı yok.. ki zaten değişim yüzdesi 3.5 tan az..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hocam zincir gibi durum yok...Kışlık olarak 17 inç kullanıyorum...

Yorum

ben de bu konuda çok ikilemdeyim.ancak aracı yükseltmemek adına 245 40 19 alacağım galiba. 245 45 19 alırsanız da sürtme gibi bir sorun olmaz.sadece araç yükselir yol tutuş azalır.benim arkalar 45 yanak. güven vermiyor.zaten 19 janta yanak 35 de 40 da 45 de olsa zincir takılmaz diyor kitap.

Yorum

Az da olsa konfor artırmak gibi bir niyetim var...

Yorum

Havalar ısınınca lastik yumuşuyor konfor hissedilir şekilde artıyor.kışın bana sert gelen araç güneşi gördükçe yumuşak gelmeye başladı.onun için 40 yanakta karar kıldım

Yorum

245 45 R19 Kumho KU39 45/13 tarihli lastik kullanıyorum. Eski tarihinden ötürü konfor kaybolmaya başladı sanırım tutunma tatminkar, tavsiye ederim..
              Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
              +DVD 800 Navi
              +19" Jant
              +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View Post
                245 45 R19 Kumho KU39 45/13 tarihli lastik kullanıyorum. Eski tarihinden ötürü konfor kaybolmaya başladı sanırım tutunma tatminkar, tavsiye ederim..
                Bende kullanmuştım sessiz yumuşak ve performanslı bir lastiktir ve ekonomiktir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilgilendirme için teşekkürler.....

Yorum

İşleniyor...
                  X