Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni bir problem: sürücü koltuğu gevşekliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni bir problem: sürücü koltuğu gevşekliği

Ufak tefek sorunlar yaşamaya devam ediyoruz yine...

Aracımın sürücü koltuğu fren yaptığımda çok az ileri geri oynama yapıyor, sert frende daha belirgin yapıyor ama normalde de yapıyor bu sorunu. Vidalarını sıktırdım ama sorun çözülmedi, usta elektrik motorundan falan olabileceğini söyledi.
    Olmadı haftasonu yetkili servise bırakıcam ama yüklü bir fatura gelir diye korkuyorum

bu sorunu yaşayan oldu mu acaba, eğer kronik bir sorunsa ve tekrarlayacaksa hiç yaptırmayayım.

Bu arada ayar hafıza aksamı düzgün çalışıyor, tek sıkıntım her frende boşluğu hissetmem, gerçekten çok gıcık birşey.
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Enteresan bir durum çok duyulan bir sorun değil sorunu çözüldüğünde bilgilendirirseniz seviniriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben daha önce bir kez duydum maalesef ve arkadaş yetkili serviste çözüm bulamamıştı, umarım siz çözersiniz.

Yorum

iki ihtimal var aslında, biri kızağın vidalandığı takozların yırtılma yıpranma durumu, takozlar iş görmüyorsa boşluk kalıyorsa oynayabilir, vidalanan zeminde sacında bozulmalar. asıl istemediğimiz, elektronik mekanizmanın raylarından yürüme durumu, buda maalesef tuzlu çıkabilir. hareketi sağlayan dişli saplamanın sıyırmış olabileceği, boşluğa çıkabileceği durumu. bilgilendirirseniz sonuçtan seviniriz, geçmiş olsun.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben başka bir boyut katayım koltuğunuz sola meyilli gibi mi duruyor bende bu durumu yaşıyorum koltuk düz değil de yan duruyor gibi

Yorum

Sport koltuklarda bu var viraj dönerken sanki alttan tık ediyor ya koltuk yada elektrik motoru yapıyor
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Viraj dönerken hiçbir sorun yok sert frende çok az bir gevşeklik hissediyorum. Bugün yeni birşey keşfettim, koltuğun ayarıyla oynadım biraz geriye yatırdım gevşeklik gitti gibi. Koltuğun konumuna göre değişiyor yani. Sorun elektrik mekanizmasında anlaşılan dişliler le ilgili vs. Böyle idare edecez artık.
              İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

İşleniyor...
              X