Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZ LASTİĞİ SEÇİMİ (CONTİNENTAL Sport Contact 6))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: enesdemirpirci View Post
    Arkadaşlar döktürmüşsünüz çok çok teşekkürler
    Pirelli p zero inceledim araştırdım, bir çok kişi kafadan kayma ve erken abs problemleri yaşamış ki lastik bayağı sert. .......
    Bir çok lastik kullandım ama Pzerro nero gt için söylediklerinizi yaşamadığımı belirtmek istiyorum

Az çok benim araç sürüşümü forumdaki arkadaşlar bilir lastik ve fren sistemine çok önem veririm

Conti ve Michelin hamur olarak yumuşaktır ve lastikteki yumaşaklık sebebi ile aşınma fazla oluyor birde yumuşak lastik özellikle Michelin park ederken en ufak kaldırımla temasa geçerse hemen gidiyor.

Tercih sizin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

19" jantlarımla 245 40 19 ölçülerinde, Goodyear Eagle F1 Assm. Michelin Pilot Sport ve Michelin Pilot Sport 3 kullandım. Açıkçası Michelin bundan sonra hiçbir aracıma alacağımı sanmıyorum. Hem ıslak zeminde yaşadığım problemler, hemde en ufak çukur ve sürtmeler ile 4 kez balon yaptı lastiklerim. 6 ayda 7 adet sıfır lastik aldım. Conti'nin test sonuçları iyi görünüyor. Şuan yeni bir perform. lastik alacak olsam tercihim Pirelli Pzero olurdu. 2. tercih ise Conti.
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Abu View Post

Lastiği kaç TL'ye aldınız acaba ? Bende almayı düşünüyorum
        Lastikler 2016 üretimiydi 4 lastik 2200 tl.
        75 tl de kart puani veriyordu aldığım site.
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post

Bir çok lastik kullandım ama Pzerro nero gt için söylediklerinizi yaşamadığımı belirtmek istiyorum

Az çok benim araç sürüşümü forumdaki arkadaşlar bilir lastik ve fren sistemine çok önem veririm

Conti ve Michelin hamur olarak yumuşaktır ve lastikteki yumaşaklık sebebi ile aşınma fazla oluyor birde yumuşak lastik özellikle Michelin park ederken en ufak kaldırımla temasa geçerse hemen gidiyor.

Tercih sizin
          Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla memnun olmayan kadar memnun olanlarda var, bu da sürüş şekli ve yol şartlarına göre değişiyor. Ama ben lastiğin biraz olsun yumuşak olmasını istiyorum, en azından konfora biraz katkı sağlar diye.
          Bu ara jant konusunda bir sıkıntım var, arka jantlara taban olarak en fazla kaç mm lastik takabilirim? Arka jantların ofset değeri 11 inch. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Hayırlı akşamlar diliyorum.

Yorum

Ön ve arka lastikleri farklı mı takmak istiyorsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ön ve arka lastikleri farklı mı takmak istiyorsunuz
              Evet bu gün uygulamayı yapacak kişiden detaylı bilgi aldım. Bilgisayardan bir programa girip ebatları yazdı. Ön lastiklerle arka lastiklerin ebatlarını girdi ve çıkan fark + -% 2.5 ten fazla olmamalı diye gösteriyor program. Çıkan sonuçta sınırı geçmedi. İçime sindi sonra.

Yorum

Tercih sizin
                benim hic basima öyle birsey gelmedi o kadar da sürterim janti hatta 2 defa janti yaptirdim, acaba michelen ve goodyear in Türkiye´de, yada Rusya´da üretiliyor olmasini getirdigi kalite farki olabilirmi? yanlis hatirlamiyorsam goodyear yada michelen ikisinden birisi petlas fabrikasinda üretiliyormus, sadece duyum tabiki..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                  Premium markaları az cok denemiş biri olarak verilen paraya acıyorum sadece...

Falken aldım. On numara lastik.
                  Abi falkenleri nereden ve ne kadara aldın mahsuru yoksa?
                  2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
                  X